Poli Izometal începe sezonul cu forţe noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La startul sezonului de handbal, alb-violeţii au prezentat lotul cu care vor aborda noua stagiune. Îmbrăcaţi la patru ace, conducătorii, antrenorii şi jucătorii şi-au dezvăluit planurile

La startul sezonului de handbal, alb-violeţii au prezentat lotul cu care vor aborda noua stagiune. Îmbrăcaţi la patru ace, conducătorii, antrenorii şi jucătorii şi-au dezvăluit planurile pentru campionatul 2008 - 2009.

"Acum doi ani ne-am calificat în Cupa Challenge, în timp ce anul trecut, când obiectivul era locurile 1 - 4, am ajuns în pragul retrogradării. Este o şansă că am rămas în prima divizie, datorită schimbării regulamentului", a spus preşedintele clubului, Georgică Cornu. "Jocul s-a schimbat în bine după venirea antrenorului Eles, iar lotul cred că este cel mai solid, de când am venit eu la echipă", a mai spus Cornu.

Antrenorul Eles Joszef se declară rezervat în privinţa şanselor echipei Poli Izometal de a termina campionatul pe podium, însă este încrezător în potenţialul elevilor săi.

"Obiectivul ar fi locurile 1-4, dar să nu uităm că sezonul trecut am fost doar pe 11. E dificil să intrăm în primele patru echipe. Noi vrem să jucăm la potenţial maxim şi să ajungem cât mai sus. Sper să fim în preajma locurilor de cupe europene", a declarat Eles.

Am negociat cu antrenorul prime pentru locurile 1-4 şi finala Cupei. Pentru îndeplinirea obiectivelor se vor primi cei mai mulţi bani"
Georgică Cornu, preşedinte Poli Izometal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite