Poli Iaşi prinde viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorului de la Poli Iaşi, Ionuţ Popa, nu-i este teamă că va fi alergat de propriii jucători din cauza lipsei banilor, aşa cum spusese că va face dacă va lua multe puncte în campionat, şi

Antrenorului de la Poli Iaşi, Ionuţ Popa, nu-i este teamă că va fi alergat de propriii jucători din cauza lipsei banilor, aşa cum spusese că va face dacă va lua multe puncte în campionat, şi şi-a condus echipa la a treia victorie din patru meciuri în acest debut de sezon.
Chiar dacă victoria cu Pandurii (2-1) a venit greu, în a doua repriză, după ce la pauză fusese 1-1, Poli Iaşi stă în plasa Stelei la un punct distanţă. "Am făcut un joc slab în prima repriză, dar, în a doua, elevii mei au zburdat pe teren. Dacă mai dădeau patru-cinci goluri era lejer. Cred că Pandurii au căzut fizic în repriza a doua. Cred că arbitrajul a fost bun", a precizat tehnicianul moldovean. De partea cealaltă, oaspeţii au pus înfrângerea în "cârca" arbitrului Marian Salomir, care a acordat lovitura de pedeapsă din care gazdele au marcat golul victoriei prin Bâlbă. "Salomir a stricat acest meci. A dat un penalti, al doilea, inexistent. Nici în divizia judeţeană nu s-ar da aşa ceva", a spus bossul oltenilor, Marin Condescu.

Poli Iaşi - Pandurii Tg. Jiu 2-1 (1-1)
Au marcat: Onofraş (21 - penalti), Bâlbă (75 - penalti) / Vranjkovici (23)
Poli Iaşi: Brăneţ - Buta, Bernard, Onuţ, Bordeanu - Gavatorta - Onofraş, Tincu, Sfârlea (Ciubăncan 70), Miclea (Bâlbă 51) - Czernoch (Mitrovici 78). Antrenor: Ionuţ Popa.
Pandurii Tg. Jiu: Guso - Popete (Vătavu 72), A. Rus, Chibulcutean, I. Dragomir - Vancea - Ad. Popescu (Orac 63), Stângă, Vranjkovici, Zoicaş - Jovanovici (Ursu 58). Antrenor: Eugen Neagoe.
Arbitri: M. Salomir, Cr. Nica, A. Oniţa.
Stadion: Emil Alexandrescu.
Spectatori: 4.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite