Poli Iaşi aşteaptă 30 miliarde de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, le cere consilierilor municipali ca, în şedinţa de săptămâna viitoare, să fie de acord cu alocarea sumei de 30 miliarde de lei către clubul de fotbal

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, le cere consilierilor municipali ca, în şedinţa de săptămâna viitoare, să fie de acord cu alocarea sumei de 30 miliarde de lei către clubul de fotbal Politehnica Iaşi.
Nichita spune că există pericolul ca antrenorul Ionuţ Popa şi câţiva jucători să părăsească Iaşiul, din cauza greutăţilor financiare prin care trece Politehnica. Gheorghe Nichita este de părere că acordarea celor 30 miliarde de lei ar însemna o gură de oxigen pentru echipă. "Eu cred că ar fi timpul să lăsăm orgoliile politice şi să ne gândim mai degrabă la interesul Iaşiului. S-au făcut multe lucruri bune, şi ar fi păcat să le aruncăm la gunoi dintr-o dată", a declarat şeful municipalităţii. Antrenorul Ionuţ Popa şi jucătorii de la Politehnica Iaşi şi-au anunţat prezenţa la şedinţa de consiliu municipal de săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite