"Poate clujenii au probleme cu banii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul iscat la plecarea tehnicianului de la CFR Cluj la FC Argeş este din nou în actualitate. După ce Comisia pentru Statutul Jucătorului a LPF a decis ca antrenorul să plătească 300.000 de

Scandalul iscat la plecarea tehnicianului de la CFR Cluj la FC Argeş este din nou în actualitate. După ce Comisia pentru Statutul Jucătorului a LPF a decis ca antrenorul să plătească 300.000 de euro din cauza părăsirii clubului ardelean, fostul internaţional atacă şi spune că oficialii alb-vişiniilor mai au puţin să-l facă să plătească faptul că a ţinut echipa pe locul I multe etape.
- Câţi bani datorezi clubului CFR?
- La prima vedere, se pare că am să le restitui nişte bani, dar lucrurile nu stau aşa cum au fost prezentate. Voi analiza această situaţie. Trebuie să se ţină cont că am fost forţat să plec de la echipă. ştiu că mai am patru zile pentru a depune recurs la decizia Comisiei ligii şi sigur o voi face.
- Ai plecat de la CFR Cluj sau ai fost dat afară?
- O să repet, pentru că tot se spune că am plecat eu. Am fost forţat să părăsesc echipa. Se uită foarte uşor ce am făcut, se uită că am făcut mult bine la Cluj. O să revin şi eu cu mai multe dezvăluiri, pentru că am şi eu dreptul să mă apăr.
- Clauza de 200.000 de euro a fost stabilită pentru a fi plătită atunci când părăseşti clubul cu acordul oficialilor sau şi pentru situaţia în care pleci fără preaviz?
- Să stabilim odată pentru totdeauna şi ce-i cu această clauză. Eu am cerut să fie pusă această clauză pentru situaţia în care aş fi plecat în Germania şi pentru că am crezut că am de a face cu oameni corecţi. Se pare că m-am înşelat.
- Patronul de la CFR, Arpad Paszkany, a spus că mai trebuie să restitui şi o clauză de 100.000 de euro, care se regăseşte în contractul fiecărui jucător, pentru că ai plecat fără să-i anunţi.
- Păi ce să spună? Poate mă pune să le restitui şi o clauză că le-am ţinut echipa pe primul loc de-a lungul mai multor etape din acest campionat.
- Oficialul ardelean a declarat că suma nu este deloc mare, mai ales că va fi plătită de Cornel Penescu, finanţatorul de la FC Argeş.
- Vom vedea dacă banii se vor plăti şi cine îi va plăti. Poate clujenii au probleme cu banii şi de aici a pornit totul.

Iuliu Mureşan este supărat pe jucători
Pentru că fotbaliştii ardeleni au compromis două obiective, clasarea pe podium şi rămânerea în Cupa Romăniei, oficialii clujeni au de gând să-i sancţioneze pe elevii lui Cristiano Bergodi. "Suntem foarte supăraţi. În ultimele patru etape, jucătorii vor încasa bani numai dacă obţin patru victorii. Dacă nu câştigă două meciuri, vor lua jumătate din contracte, iar dacă mai fac un pas greşit vor avea un Crăciun auster. şi, în plus, cantonamentele dinaintea partidelor au fost extinse la două zile", a spus preşedintele alb-vişiniilor, Iuliu Mureşan. În acelaşi timp, conducătorii "feroviarilor" au început deja căutarea unor jucători străini pentru a întări lotul din iarnă. "Sperăm să aducem 4-5 fotbalişti străini, poate şi unii care au evoluat în Liga Campionilor, ceea ce ar însemna un câştig pentru campionatul românesc. Români de valoare sunt tot mai puţini şi au preţuri mult, mult peste valoarea lor", a adăugat oficialul ardelean, care a reziliat contractul lui Dumitru Mitu, jucător venit de la NK Zagreb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite