Plimbare în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului cu Belarus, Victor Piţurcă a decis să-i relaxeze pe fotbalişti la o discuţie în aer liber La ora 11.00, Mutu şi compania şi-au pus telefoanele la ureche şi s-au

Înaintea meciului cu Belarus, Victor Piţurcă a decis să-i relaxeze pe fotbalişti la o discuţie în aer liber

La ora 11.00, Mutu şi compania şi-au pus telefoanele la ureche şi s-au îndreptat agale către parc. Aici ei au ţinut să-l felicite pe fundaşul Stelei, Petre Marin, care ieri a împlinit 34 de ani. Plimbarea fotbaliştilor români nu i-a lăsat indiferenţi pe localnici, care au cerut autografe de la Mutu, Chivu, Marica şi Raţ.

Mai mult, Chivu s-a lăsat fotografiat având la gât fularul Belarusului. Atmosfera relaxantă a fost spartă de către Dorin Goian, care, în glumă, l-a ameninţat cu bătaia pe Ştefan Radu şi i-a transmis să nu îndrăznească cumva să-i oprească pe stelişti în încercarea acestora de a termina pe primul loc.

Bieloruşii sunt în sărbătoare

Tamaş, în schimb, a pus mâna pe o cameră de filmat şi şi-a exersat aptitudinile de operator, în timp ce Chivu a încercat să scape prin tufişuri de aparatele de fotografiat.

Gazdele nu au părut prea interesate de meciul de aseară, fiind mult mai preocupate de sărbătorirea a 940 de ani de la atestarea capitalei Minsk. Astfel că oraşul a fost împânzit de steaguri în roşu şi verde, culorile drapelului Belaruslui, dar şi de alb şi albastru, culorile Minskului.

În centrul oraşului au fost amenajate mai multe scene pe care s-au perindat diverşi artişti naţionali. Cele mai gustate de către bieloruşi au fost dansurile tradiţionale, dar şi luptele dintre cavaleri. Totodată, astăzi a fost şi Festivalul Mierii, iar producătorii au ieşit în stradă pentru a-şi vinde marfa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite