Plesan, Moti, Daouda si Guso, in vizorul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Satui de incertitudinile de la Universitatea Craiova, trei dintre jucatorii "Stiintei" au plecat, sambata, sa-si negocieze trecere la o alta echipa. Din cate se pare, Guso, Moti si Daouda se afla

Satui de incertitudinile de la Universitatea Craiova, trei dintre jucatorii "Stiintei" au plecat, sambata, sa-si negocieze trecere la o alta echipa. Din cate se pare, Guso, Moti si Daouda se afla in tratative avansate cu clubul Dinamo Bucuresti, care i-ar vrea din vara pe cei trei jucatori. Reprezentantii clubului Dinamo s-au intalnit, vineri seara, imediat dupa meciul dintre Universitatea si Gloria Bistrita (1-1) cu Dinel Staicu la Slatina pentru a discuta trecerea jucatorilor la echipa din Stefan cel Mare. In afara celor trei, Dinamo s-a interesat si de internationalul Craiovei, Mihaita Plesan, care, in iarna, a fost la un pas de a semna cu Steaua Bucuresti. Dinel Staicu a refuzat sa ofere lamuriri, insa surse apropiate acestuia sustin ca jucatorii vor evolua din vara la Dinamo Bucuresti. Este posibil ca trecerea celor patru olteni la Dinamo sa faca parte din intelegerea pe care Staicu o are cu Netoiu privind vanzarea clubului catre acesta din urma. In afara de varianta cumpararii locului de la FC National, Netoiu mai are la indemana si solutia CS Otopeni, care de sambata a trecut pe primul loc in seria B 2, pentru ca Universitatea Craiova sa evolueze si in sezonul urmator in Divizia A. O parte din suporterii olteni nu sunt de acord cu cumpararea sau fuzionarea cu o alta echipa. Ei au afisat, in acest sens, mai multe bannere la meciul cu Gloria Bistrita. "Fuzionare, cumparare = lipsa de onoare", "Nu vrem sa ne prostituam, vrem sa promovam", au fost mesajele galeriei.
Bondrea ramane pana la final
Antrenorul Marian Bondrea vrea sa-si duca crucea pana la capat, desi a dezvaluit ca a intentionat sa paraseasca banca tehnica a oltenilor. "Rezultatul cu Gloria m-a demoralizat complet. La Craiova sunt atat de multe probleme si nu cred ca cineva m-ar gasi pe mine vinovat de situatia catastrofala in care ne aflam. M-am gandit de multe ori sa plec de la Universitatea, insa nu doresc sa se spuna despre mine ca sunt un las si ca las echipa in cel mai greu moment", a spus Marian Bondrea.
Padureanu: "Daca n-ati facut blaturi, de-aia ati retrogradat"
Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a facut cateva declaratii socante la finalul partidei. Luat la intrebari de suporterii Craiovei, care l-au acuzat ca a inventat blatul in fotbalul romanesc, Padureanu le-a replicat acestora: "Daca n-ati facut blaturi, de-aia ati retrogradat". Padureanu a mai spus ca "Netoiu este o solutie buna pentru Craiova, daca vine cu banii lui la echipa".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite