Platini îi dă azi lui Oprescu trofeul Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru organizarea finalei Ligii Europa, ce se va disputa pe „Arena Naţională" la 9 mai, au intrat pe ultima sută de metri.

Astăzi va sosi la Bucureşti şi preşedintele UEFA, Michel Platini, care-i va înmâna trofeul Ligii Europa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, în cadrul unei ceremonii care va începe la ora 17.00.  La festivitate va participa şi Cristi Săpunaru, în calitate de reprezentant al ultimei câştigătoare a competiţiei, FC Porto. 

Trofeul este o cupă din argint, cu o bază din marmură galbenă, ce cântăreşte 15 kilograme, fiind proiectat şi confecţionat în atelierul Bertoni din Milano, în anul 1972. „La Bucureşti va avea loc o finală mult mai bine cotată decât cea de anul trecut de la Dublin. După ceremonia de la «Arena Naţională», vom avea şi un dineu la Palatul Regal, la care vor participa personalităţi din lumea sportivă şi culturală", a declarat preşedintele FRF, Mircea Sandu. Trofeul Ligii Europa va fi expus, până la decernare, în diverse zone din Bucureşti, urmând ca fanii să aibă posibilitatea de a se fotografia cu el. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite