Plan de marketing pentru atletismul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt ales în funcţia de preşedinte al FRA, Sorin Matei a început reforma. El şi-a ales ca principal colaborator pe Iolanda Balaş şi cere profesionalism total Pe 26 aprilie,

Proaspăt ales în funcţia de preşedinte al FRA, Sorin Matei a început reforma. El şi-a ales ca principal colaborator pe Iolanda Balaş şi cere profesionalism total

Pe 26 aprilie, atletismul românesc şi-a ales un nou şef, în persoana fostului săritor în înălţime Sorin Matei, cel care are încă în palmares a cincea săritură din toate timpurile. Fostul director general al Clubului Sportiv Municipal Craiova şi-a ales deja colaboratorii cu care va încerca să schimbe multe în ceea ce priveşte organizarea la nivelul federaţiei.

"Cu doamna Iolanda deja am început să lucrez. Dânsa este încă putere, iar experienţa pe care o are nu poate decât să ne ajute. În plus, am încredere că şi Gabriela Szabo va face treabă bună la departamentul de marketing", a spus proaspătul preşedinte al FRA. Matei nu vrea să vorbească despre certurile şi controversele din interior, despre care a vorbit ex-preşedintele Ilie Floroiu, înainte să-şi anunţe demisia, şi are deja întocmit un plan prin care speră să-şi structureze cât mai bine activitatea. "Nu prea mă interesează cum a fost până la venirea mea. Am discutat deja în teritoriu şi sper că oamenii au înţeles ceea ce vreau. Sper într-o comunicare cât mai prolifică. Vreau ca fiecare să aibă bucăţica lui şi să ştie exact ce are de făcut. Performanţa trebuie să primeze. Şi în funcţie de ea, vor veni şi recompensele pentru cine merită", crede şeful FRA. Chiar dacă are la îndemână cel mai mare buget alocat de ANS şi COSR pentru o federaţie sportivă, Matei vrea mai mult.

Promite o medalie la mondiale

"Niciodată nu-ţi ajunge cât ai şi vrei venituri suplimentare. Am discutat cu cei de la marketing să facem un plan pentru atragerea de noi sponsori. Pentru aceasta ne trebuie şi rezultate. Pe care sunt convins că le vom avea", spune fostul săritor. În ceea ce priveşte lipsa rezultatelor din ultima vreme, cu un record negativ la ultimele CE de sală de la Birmingham (nicio medalie, după 37 de ani), Sorin Matei promite cel puţin o medalie la Mondialele din toamnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite