Piţurcă a fost demascat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În documentul înaintat la judecătorie, Victoria Blochina, femeia care îi cere selecţionerului să recunoască paternitatea fiului ei, oferă amănunte despre relaţia pe care a avut-o cu Piţi.

La câteva zile după ce a depus plângere împotriva lui Victor Piţurcă, cerându-i să recunoască paternitatea băiatului ei, Edan (4 ani), lituanianca Victoria Blochina a făcut publice detalii din solicitarea oficială.

În cadrul acesteia apar amănunte picante din relaţia pe care „Vica" susţine că o are cu selecţionerul de mai bine de 15 ani. Conform acestora, cei doi au fost în numeroase excursii în străinătate, în Italia, Germania, s-au afişat de nenumărate ori în public, ba chiar, la un moment dat, au locuit împreună într-un imobil de pe strada Regina Maria.

Reclamanta precizează că la 8 august 2006, Piţurcă a organizat o megapetrecere la Hotelul Intercontinental cu prilejul zilei ei de naştere, dar şi pentru a cinsti faptul că Victoria rămăsese gravidă, la eveniment participând o serie întreagă de persoane care pot depune mărturie în acest sens.

Le-a luat un apartament

„Deşi pârâtul şi-a dorit foarte mult acest copil, el a încercat ani la rând să amâne recunoaşterea lui, susţinând că într-o zi îşi va respecta obligaţiile morale faţă de el", scrie în solicitare. Tot acolo se precizează că, în 2007, din dorinţa de a asigura mamei şi copilului condiţii cât mai bune de trai, Piţurcă le-a cumpărat un apartament de lux într-un complex rezidenţial şi un autoturism Range Rover, gesturi urmate de vizite permanente şi cadouri costisitoare. Tot din actul oficial reiese şi că, în 2010, Piţi a petrecut Crăciunul cu Edan, Victoria şi mama acesteia, fotografiindu-se sub bradul plin de cadouri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite