Piţurcă, supărat că străbate America în lung şi-n lat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

meci se va desfăşura la Los Angeles, iar următoarele două la Chicago). "Greşeala mea a fost că am acceptat să jucăm în California. Era bun acest turneu dacăaveam meciurile doar într-o

meci se va desfăşura la Los Angeles, iar următoarele două la Chicago). "Greşeala mea a fost că am acceptat să jucăm în California. Era bun acest turneu dacăaveam meciurile doar într-o singură zonă", a precizat antrenorul Victor Piţurcă. "Cu ajutorul somniferelor şi al unui program atent, sper să facem faţă mo dificărilor de fus orar. şi, în plus, cei care au jucat în campionat duminică nu vor fi folosiţi în prima întâlnire", a adăugat antrenorul, care trebuie să facă faţă unei diferenţe de fus de zece ore. "Oricum, acest turneu va fi unul în urma căruia voi trage multe concluzii, sper, eu, cele mai bune. O să fie foarte greu pentru jucători, dar asta este viaţa lor. Singurul care va ieşi şifonat de pe urma acestei deplasări voi fi eu şi apoi poate jucătorii", a adăugat Victor Piţurcă, care a spus că se aşteaptă ca fotbaliştii să simtă efectele oboselii de-abia la a doua partidă. "O să fie nasol, mai ales în primele 45 de minute. ştiu asta pentru că am fost în turneu peste Ocean cu Sporting", a declarat şi atacantul Marius Niculae.

Soavă, rechemat la Nationala
Fundaşul Florin şoavă a fost rechemat la lot, deşi s-a retras de la naţională în 2004, după ce a fost puternic criticat de presă. "Au fost meciuri când şoavă a jucat bine şi a fost scos ţap ispăşitor. Consider că este util primei reprezentative. şi, în plus, trebuie să îi găsesc un înlocuitor lui Dorinel Munteanu", a precizat Piţurcă, care a adăugat că sunt patru absenţe datorate accidentărilor: Raţ, Chivu, Marica şi Dorinel Munteanu. "La început nu am vrut să revin, dar mi-am dat seama că familia şi fotbalul sunt cele mai importante lucruri pentru mine", a spus jucătorul lui Spartak Moscova. Primul meci din turneul american, cu Uruguay, se va desfăşura pe 23 mai, la Los Angeles, iar următoarele, cu Columbia şi Irlanda de Nord, pe 26 mai, respectiv 27 mai, la Chicago.

Lotul României
Bogdan Lobonţ, Dănuţ Coman, Cosmin Contra, Vali Bădoi, Gabriel Tamaş, Dorin Goian, Adrian Iencsi, Vasile Maftei, Cristian Pulhac, Pompiliu Stoica, Ovidiu Petre, Mirel Rădoi, Răzvan Cociş, Tiberiu Bălan, Florin şoavă, Gabriel Boştină, Daniel Opriţa, Bănel Nicoliţă, Marius Niculae, Ionuţ Mazilu, Adrian Mutu, Daniel Niculae.
Posibile rezerve: Martin Tudor, George Ogăraru, Sorin Ghionea, Mugurel Buga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite