Piţurcă are din nou probleme cu steliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul s-a declarat dezamăgit de faptul că meciul Steaua-Pandurii a fost programat ieri şi astfel nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii România întâlneşte Lituania pe 6

Antrenorul s-a declarat dezamăgit de faptul că meciul Steaua-Pandurii a fost programat ieri şi astfel nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii

România întâlneşte Lituania pe 6 septembrie, la Cluj, şi Insulele Feroe, pe 10 septembrie, la Torshavn.

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, s-a declarat deranjat că jucătorii de la Steaua nu au putut să se prezinte la reunirea echipei naţionale de ieri.

Goian, Ghionea, Rădoi şi Nicoliţă s-au văzut nevoiţi să întârzie o zi din cauză că aseară s-a disputat meciul Steaua-Pandurii, contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

"Nemulţumirea mea este legată de LPF şi de Steaua, care au programat partida cu Pandurii când fotbaliştii trebuiau să ajungă la lot. Este păcat că ne facem rău unul altuia. Este destul de grav, dar sper să fie ultima oară. Sper ca diseară să nu se accidenteze nimeni şi să îi am la lot pe cei patru jucători.

Dar interesul văd că nu este comun. Nu interesează pe nimeni de nimeni. Pe fiecare îl interesează de echipa lui, de problemele lui", a spus Victor Piţurcă.

Săgeţi către jucători

Selecţionerul nu i-a iertat nici pe jucătorii de la Steaua. "Mai grav este că au fost întrebaţi şi jucătorii Stelei. Şi ei au dorit să joace luni. Au zis că sunt sunt obosiţi, că ar fi timpul prea scurt să joace. Dar văd că Vasluiul a jucat joi şi a putut să joace duminică", a completat selecţionerul.

Jucătorii echipei naţionale a României s-au reunit ieri, la Mogoşoaia, în vederea partidelor cu Lituania (sâmbătă, ora 21.00, la Cluj-Napoca) şi Insulele Feroe (10 septembrie, ora 19.30, la Torshavn).

Lotul României

portari - Lobonţ (Dinamo), Stăncioiu (CFR Cluj).

fundaşi - Contra (Getafe), Săpunaru (FC Porto), Tamaş (Dinamo), Moţi (Siena), D.Goian, Ghionea (ambii Steaua), Şt. Radu (Lazio), Neşu (FC Utrecht).

mijlocaşi - Nicoliţă, Rădoi (ambii Steaua), Cociş (Lokomotiv Moscova), Codrea (Siena), C. Lazăr (Rapid), Aliuţă (FC Vaslui), Dică (Catania).

atacanţi - Fl. Bratu, M. Niculae (ambii Dinamo), Marica (VfB Stuttgart), D. Niculae (Auxerre), Fl. Costea (Universitatea Craiova).

Programul naţionalei în 2008

România - Lituania (Cluj, 6 septembrie)
Insulele Feroe - România (Torshavn, 10 septembrie)
România - Franţa (Constanţa, 11 octombrie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite