"Piţurcă e curtat de elveţieni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică Dragomir a confirmat că selecţionerul este ofertat asiduu de una dintre organizatoarele lui Euro 2008, dar şi de un club de top din Europa Starea de incertitudine din sânul echipei

Mitică Dragomir a confirmat că selecţionerul este ofertat asiduu de una dintre organizatoarele lui Euro 2008, dar şi de un club de top din Europa

Starea de incertitudine din sânul echipei naţionale s-a mutat în ultimele 48 de ore într-o altă direcţie. Dacă problema calificării la Euro 2008 s-a rezolvat deja, acum fanii tricolorilor, dar şi oficialii FRF aşteaptă să vadă ce se va întâmpla cu Victor Piţurcă.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat ieri ceea ce "Adevărul" a anunţat în exclusivitate încă de joi, şi anume că selecţionerul are două oferte. Prima ofertă este din partea Elveţiei.

Oficialii uneia dintre cele două echipe ce vor găzdui Campionatul European de la anul şi-l doresc mult pe Victor Piţurcă. I-au pus pe masă şi 1,5 milioane de euro pe an. "Sută la sută este adevărat.

I-am şi spus să nu plece. Sunt printre puţinii care ştiu asta. Şi mai ştiu că reprezentanţii elveţienilor sunt în aceste zile la Bucureşti", a spus Dragomir, care a adăugat că şi un important club din Europa îl vrea pe Piţurcă, dar a refuzat să ofere detalii.

Se pare că echipa vizată este Dinamo Kiev. Bossul LPF susţine chiar că va încerca să-l înduplece pe selecţioner să nu plece: "Chiar am vorbit cu el şi i-am spus să nu plece. Îl ştiu de când era tânăr şi întotdeauna am fost de partea lui, chiar şi la scandalul din 1999 cu Hagi şi Popescu. Piţi este un mare antrenor, dar şi un naţionalist convins.

Preferă să stea pe bani mai puţini, dar în România, decât pe bani mulţi afară. Cred însă că şi federaţia ar trebui să-i facă o contraofertă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite