Piţurcă: "Meci de pregătire cu Bulgaria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul promite că va juca cu cei mai buni jucători şică se gândeşte doar la victorie. Mutu nu va juca, fiind accidentat. Până la meciul cu Bulgaria, programat sâmbătă, au mai

Selecţionerul promite că va juca cu cei mai buni jucători şică se gândeşte doar la victorie. Mutu nu va juca, fiind accidentat.

Până la meciul cu Bulgaria, programat sâmbătă, au mai rămas patru zile. Tricolorii ţintesc, printre altele, să ajungă în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor CE şi pe deasupra vor să le demonstreze bulgarilor că le sunt superiori şi la fotbal.

"Putem considera că meciul cu Bulgaria e unul de pregătire pentru EURO 2008. Ne-am făcut datoria, am reuşit calificarea, dar mi-aş dori să nu pierdem niciun meci. Vor intra jucătorii cei mai buni şi cei mai în formă", a afirmat Piţurcă.

Mutu nu va juca în cele două partide cu Bulgaria şi Albania, urmând să lipsească trei săptămâni din cauza unei accidentări la muşchi. În locul său, la lot a fost convocat atacantul lui Poli Timişoara, Gigel Bucur. Piţurcă a anunţat ieri că Dorinel Munteanu s-a retras din echipa naţională, fapt confirmat şi de acesta.

"Munti" a jucat 16 ani pentru prima reprezentativă şi a strâns 134 de selecţii, fiind lider în topul celor mai convocaţi jucători români din istorie.

Tot ieri s-a reunit şi lotul naţional de tineret, care va întâlni sâmbătă, la Piatra Neamţ, Malta, într-un meci contând pentru preliminariile CE din 2009. Altfel, aseară tricolorii urmau să fie primiţi de Regele Mihai la Palatul Elisabeta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite