Piţurcă face pace între fani şi Becali! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista presei sportive scrie despre soluţia pentru pacea dintre Becali şi suporteri, cât cere Dinamo pentru Alexe şi prima pentru vasluieni în meciul cu Steaua. Printre alte subiecte, Florin Costea speră la o victorie în meciul cu CFR, iar Ioan Becali spune că are probe în favoarea declaraţiilor sale la adresa lui Florin Prunea.

Piţurcă face pace între fani şi Becali!

Becali dă o dublă lovitură: îşi aduce antrenor titrat şi scapă de furia fanilor. Suporterii contestatari ai lui Gigi sînt dispuşi să susţină echipa dacă vine Piţi, scrie Gazeta Sporturilor. "Din informaţiile noastre, şi Piţurcă vrea să aibă o întîlnire cu suporterii şi, mai mult, nu va accepta postul de antrenor decât dacă îşi asigură susţinerea fanilor", este punctul de vedere al ultraşilor, exprimat de Marius Nicolau, unul dintre liderii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

Dinamo cere 5 milioane pentru transferul lui Alexe şi 2 pentru un împrumut!

 Inter este una dintre echipele care l-ar vrea pe dinamovist. Agenţii neagă această informaţie dar anunţă că o altă echipă de Ligă din Italia a pus ochii pe puştiul din "Groapă", potrivit Sport.ro.  "Dinamo vrea 5 miioane pe Alexe. Poate să mai stea un an. Poate să-l ia un club şi să-l mai lase un an. Contează şi să-i fie găsita poziţia ideală, el nu e de bandă. Ar putea fi şi împrumutat pe un an de zile, pe două milioane", a spus agentul Becali.

Primă fabuloasă pentru vasluieni în meciul cu Steaua!

Lupta acerbă pentru un loc de Liga Campionilor l-a împins pe Adrian Porumboiu să îşi recompenseze fotbaliştii cu cele mai mari prime din Liga I, scrie Prosport. În contractele galben-verzilor, finanţatorul a stipulat că o victorie cu Steaua le va aduce jucătorilor o primă-record. Asta înseamnă suplimentarea până la circa 5.000 - 6.000 de euro a banilor pe care un vasluian i-ar putea încasa pentru succes diseară. Totul pleacă dintr-un orgoliu nemăsurat al lui Porumboiu, care îşi doreşte enorm o victorie cu Steaua.

Florin Costea: "Dacă învingem CFR, suntem salvaţi de la retrogradare!"

Decarul Universităţii Craiova, Florin Costea, aflat în perioadă de refacere după accidentarea suferită în partida cu Politehnica Iaşi, speră într-o victorie a colegilor săi în meciul cu liderul CFR Cluj. "Sper ca băieţii să salveze acest sezon şi să rămânem în Liga I. Mă aşteptam ca Internaţionalul să învingă astăzi, dar mă surprinde rezultatul de la Ploieşti. Totuşi, este important ce facem noi şi apoi să vedem ce fac ceilalţi, pentru că dacă învingem mâine cred că suntem salvaţi într-o mare măsura de la retrogradare", a declarat Florin Costea pentru Sport Total FM.

Ioan Becali: "Cum să mă dea Prunea în judecată? Vreţi să sunăm fetele să vă confirme?"

 Fostul impresar, Ioan Becali, a spus la GSP TV că poate aduce oricând probe în favoarea declaraţiilor sale la adresa lui Florin Prunea, cu privire la aducerea femeilor în cantonamntul "câinilor" ."Cu ce să mă dea Prunea în judecată? Chiar vreţi să sunăm fetele să vă confirme? Eu vă dau telefoanele fetelor care vin şi spun că erau  foarte curioase ce se întâmplă cu Prunea, că e foarte dotat. Întrebaţi-le şi cum a fost rezultatul, că poate au fost dezamăgite, dar eu vorbesc pe probe", a spus Ioan Becali.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite