Piţileaks!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare în care Piţurcă vorbeşte cu liderii galeriei Universităţii inclusiv despre un posibil „blat“ cu Oţelul a apărut ieri pe piaţă. Fostul selecţioner a recunoscut autenticitatea înregistrării.

Oltenia a fost zguduită ieri de un nou scandal. O înregistrare audio de 98 de minute în care Victor Piţurcă vorbeşte despre îndepărtarea lui Adrian Mititelu de la Universitatea Craiova şi despre proiectul „noua Ştiinţa" a fost postată pe site-ul jocmurdar.biz.ly.

Înregistrarea a fost făcută miercurea trecută la o întâlnire cu liderii galeriei din Bănie. Piţi era convins că fanii sunt de partea lui în războiul cu Adrian Mititelu şi le-a făcut acestora mai multe dezvăluiri, unele uluitoare. Unul dintre cei care au stat cu el la masă a jucat însă murdar. Toată discuţia a fost „trasă" pe un reportofon şi a ajuns într-un final pe aproape toate site-urile ziarelor din România. Fostul selecţioner a recunoscut autenticitatea înregistrării şi s-a declarat indignat de faptul că a fost trădat. Totodată, el le-a mărturisit apropiaţilor că nu se va mai implica pentru înfiinţarea unei noi echipe care să o înlocuiască pe cea patronată de Adrian Mititelu.

Cele mai interesante dezvăluiri

- Găman şi Bărboianu la Dinamo. „S-au dus la Dinamo pentru Giovani. Eu nu puteam să le spun să nu se ducă, e vorba şi de viitorul lor. Oricum, Găman nu voia să se ducă la Dinamo, dar nu a avut de ales".

- Dănănae era a treia dezlegare. „Dănănae voia şi el să plece o dată cu Găman şi Bărboianu, dar pe el l-au întors fraţii Costea. Am mai rămas cu o dezlegare, dar nu mai pot profita acum de ea, e expirată".

- Ţeapa Mihai Costea. „Mititelu putea să îl păcălească numai pe Gigi Becali cu Mihai Costea. Ăsta mai mult de 200.000 de euro nu face, să ştiţi. Frate-său, Florin, e altceva. Florin e fotbalist".

- Problemele lui Mititelu. „Mititelu e terminat. Are să dea 5 milioane de euro la Fisc şi 4 milioane de euro la firmă de echipament de la Tîrgu Mureş! DJTS îl va evacua din cantonament, în două-trei luni moare. Eu în trei luni o să-l execut pe Mititelu în contul datoriei de 7 milioane de euro. Bă băieţi, când se face noua echipă, îi luăm tot! Mititelu e terminat 99 la sută. Dacă se face o nouă echipă, mai rău moare!".

- Sprijinit de autorităţi. „Primarul Marinică Dincă a vorbit cu consilierii şi vor prelua noua echipă. Am vorbit şi cu Solomon, care se va întoarce la Primărie, dar şi cu mai mulţi oameni de afaceri. Putem face o echipă puternică".

- Tentativă de blat cu Oţelul. „Am vrut să vorbesc cu Dorinel şi cu Marius Stan. Le-am dat telefon, i-am întrebat unde stau... Dar n-au vrut, aveau prime promise din altă parte". Piţurcă face referire la meciul Craiova - Oţelul 3-0 din finalul sezonului trecut, când oltenii aveau nevoie de victorie ca să rămână în Liga 1. Piţi era deja „în cărţi" să preia Craiova şi trăgea sforile ca echipa să rămână în Liga 1. 

Trădat de Gabi „Blondu"?

Cei care au participat la întâlnirea cu Piţurcă susţin că fostul selecţioner  a fost înregistrat de Gabi  Ţârcă „Blondu", unul dintre liderii galeriei. Piţi le-a mărturisit apropiaţilor că îl suspectează şi el tot pe Gabi „Blondu". „Această înregistare spune totul despre Piţurcă şi la ce presiuni sunt eu supus", a zis Mititelu.

"Dacă l-am sunat pe Dorinel înseamnă automat că mă gândeam să aranjez meciul? Vroiam să ştiu cât de serios vor juca."
Victor Piţurcă
antrenor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite