Ping-pong fără sonor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Triplă campioană europeană de cadete la tenis de masă în weekendul trecut, Bernadette Szocs (15 ani) are tulburări ale auzului din cauza unui accident suferit în copilărie. România s-a clasat pe primul loc la CE de tenis de masă pentru juniori şi cadeţi, de la Istanbul,  cucerind şase medalii de aur, una de argint şi două de bronz.

Eroina delegaţiei noastre a fost micuţa Bernadette Szocs (15 ani), o fetiţă gingaşă cu alură de balerină, care a cucerit trei medalii de aur (simplu, dublu şi cu echipa). Fostă practicantă de gimnastică ritmică şi dans sportiv, jucătoarea originară din Târgu Mureş ascunde un mic secret. Când era mică, "Berni" a căzut din pat şi s-a lovit la ureche.

De atunci are probleme cu auzul, care îi dispare şi îi revine apoi.„Îmi este dificil să dau un diagonstic exact deoarece simptomele sunt foarte ciudate. Am putea vorbi probabil doar de o formă de hipoacuzie", ne-a explicat Cezara Danciu, medic specialst ORL la Spitalul Colţea. Pe parcursul competiţiei, Camelia Poştoacă, una dintre componentele echipei de junioare, a suferit o alergie şi delegaţia tricoloră a trăit un moment jenant.

Nu am avut medici şi masori!

„Fata avea mâncărimi şi i s-au umflat ochii. Pentru că nu am avut bani, am lăsat acasă staff-ul medical şi am fost nevoiţi să apelăm la ajutorul doctorilor de acolo. Francezii au un buget de opt milioane de euro, iar noi de doar 250.000 de euro. E un lucru strigător la cer!", s-a plâns Beatrice Romanescu, PR&marketing manager la federaţia română de tenis de masă.

Bernadette Szocs

- Data şi locul naşterii: 3 mai 1995, Târgu-Mureş
- Înălţime şi greutate: 1,56 metri / 42 de kilograme
- Este locul unu în Europa şi locul 6 în lume la cadete
- Are 13 medalii (5 aur - 4 argint - 4 de bronz) la Europenele de cadete
- A participat în 2010 la Mondialele de senioare, la doar 15 ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite