Piaţa Universităţii, din nou stelistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

piaţă se adunaseră în jur de 400 de fani, care agitau steaguri roş-albastre. Printre numeroasele trivialităţi scandate la adresa rivalelor Dinamo şi Rapid, cea mai des a fost deja celebra "Am

piaţă se adunaseră în jur de 400 de fani, care agitau steaguri roş-albastre. Printre numeroasele trivialităţi scandate la adresa rivalelor Dinamo şi Rapid, cea mai des a fost deja celebra "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani", pentru care Stelei i-a fost suspendat terenul la partida cu Jiul Petroşani, din penultima etapă a Diviziei A. Desfacerea sticlelor de şampanie a dat semnalul începerii petrecerii. Încet-încet, spiritele s-au încins, un grup de fani aprinzând o petardă, fapt care a necesitat intervenţia forţelor de ordine, în timp ce un alt grup a ars şi a călcat în picioare un fular vişiniu. După ora 21.00, suporterii s-au risipit repede. Aflaseră că echipa urma să sosească în Ghencea, la miezul nopţii, iar petrecerea putea continua.

Jucătorii, blocaţi de fani la Buzău
În drum spre Bucureşti, delegaţia Stelei şi-a propus să oprească în oraşele de pe traseu pentru a sărbători succesul cu fanii din provincie. La Bârlad, suporterii au blocat calea autocarului, iar la Buzău a fost amenajat un podium în centrul oraşului, pentru ca fotbaliştii antrenaţi de Cosmin Olăroiu să poată saluta sutele de susţinători. Cei mai supăraţi au fost focşănenii, pentru că steliştii nu au mai oprit şi la ei, ocolind oraşul pe şoseaua de centură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite