Petrov: "Niciodată cu Stoicikov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei Bulgariei, Stilian Petrov, nu a mai putut aştepta până astăzi, când ar fi trebuit să susţină o conferinţă de presă, şi şi-a făcut publice încă de joi motivele

Căpitanul naţionalei Bulgariei, Stilian Petrov, nu a mai putut aştepta până astăzi, când ar fi trebuit să susţină o conferinţă de presă, şi şi-a făcut publice încă de joi motivele retragerii premature din echipa antrenată de Hristo Stoicikov.
"Sunt conştient că e o decizie neaşteptată pentru toată lumea, dar nu e una emoţională. Am renunţat din cauza lui Stoicikov. Nu vreau să mai joc la naţională cât timp este el selecţioner. S-au întâmplat multe de când Stoicikov a preluat echipa naţională. Le-am spus totul şefilor federaţiei, de faţă cu Stoicikov. Urez echipei Bulgariei mult noroc şi să se califice la Euro-2008", a mărturisit Petrov, transferat la începutul acestui sezon de Aston Villa, pentru 8 milioane de euro. Decizia e cu atât mai neaşteptată cu cât selecţionerul Hristo Stoicikov a declarat, în nenumărate rânduri, că Petrov va fi căpitanul naţionalei bulgare atâta timp cât el va sta pe bancă. Totuşi, se pare că motivul divorţului are la bază diferende pe tema metodelor de pregătire ale lui Stoicikov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite