Petrescu vede Steaua in finala Cupei UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Diviziei A, Steaua Bucuresti, a facut scor, 4-1, cu Sportul Studentesc, specialista deplasarilor din Divizia A. Cu stadionul suspendat pentru a treia oara in acest an, ros-albastrii s-au

Campioana Diviziei A, Steaua Bucuresti, a facut scor, 4-1, cu Sportul Studentesc, specialista deplasarilor din Divizia A.
Cu stadionul suspendat pentru a treia oara in acest an, ros-albastrii s-au trezit condusi cu 1-0 prin penalty-ul transformat de Tibi Balan, in minutul 13. Capitanul Mirel Radoi, revenit dupa accidentarea din meciul cu Rapid, a egalat cu un sut din afara careului (18), apoi Dica (22) si Nicolita (45) au incheiat conturile cu "studentii". In criza de efectiv, Dan Petrescu s-a vazut nevoit sa-l reprofileze pe atacantul Nationalei, Ionut Mazilu, in fundas central. Rezultatul a fost inca un gol in poarta "alb-negrilor" marcat de Victoras Iacob in minutul 55. Impresionat de jocul etalat de campioana, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a spus ca vede Steaua in finala Cupei UEFA. "Am vazut-o pe Steaua cu Sampdoria, am vazut-o si azi si la ce lot are va ajunge departe in Cupa UEFA. Steaua o sa ajunga in finala Cupei UEFA. Ii simt pe jucatori. Sper sa ajunga pana acolo. La lotul pe care il are merita sa joace finala", a declarat tehnicianul din Regie. "Ii multumim lui Dan Petrescu pentru aprecieri, dar trebuie sa fim si realisti pentru ca mai este mult pana la finala Cupei UEFA", a venit raspunsul fundasului stelist Sorin Ghionea.
Felicitari pentru pitesteni
Victoria lui FC Arges chiar pe terenul liderului Dinamo i-a adus pe stelisti la doar doua puncte in spatele rivalei din Stefan cel Mare. Atacantul ros-albastrilor, Nicolae Dica, a recunoscut ca a fost foarte fericit pentru succesul fostei sale echipe. "Am vorbit cu cativa jucatori de la FC Arges si i-am felicitat pentru rezultatul cu Dinamo. Nu mi-au cerut prima pentru ca au luat de acolo", a declarat, amuzat, stelistul.

Farul - Gloria 3-0
L. Mihai (11), Farmache (48), Moldovan (72)
Lucian Marinof: "Este meritul lui Grigoras ca echipa a avut aceste relatii de joc bine puse la punct. Problema la noi este de ordin moral, iar azi am reusit sa trecem peste aceste probleme. Victoria este a baietilor, care au demonstrat ca sunt capabili sa depaseasca momentele dificile"
Ioan Sabau: "Am prins o zi proasta, practic nici un am contat. A fost un joc in care a trebuit sa ne multumim cu foarte putin. Trebuie sa recunosc ca am primit putine goluri, puteam primi chiar 5-6. De la inceput paream victime clare"

Poli Iasi - SC Vaslui 1-0
Pacurar (86)
Ionut Popa: "Ma asteptam sa fie un joc greu, pentru ca Vasluiul are o echipa buna si, influentata si de rezultatele de ieri ale bacauanilor si galatenilor, stiam ca va veni la Iasi sa castige cele trei puncte. Noi n-am avut prospetime, terenul greu si-a spus cuvantul. Am jucat pe contre si, de ce sa nu recunosc, am castigat cu noroc"
Mircea Rednic: "Am jucatori cu nume, dar care nu ne ajuta. Daca nici din penalti nu dai gol, atunci cand mai dai? La antrenamente, Raducanu executa foarte bine penaltiurile. Cine o sa le dea bani jucatorilor care au muncit astazi? Cred ca vina imi apartine mie ca-l folosesc pe Raducanu"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite