Petrecăreţii Boya şi Bozovic, apăraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al clubului Rapid, Cristian Costache, a dezminţit informaţiile apărute ieri în cotidianul "Cancan", publicaţie care susţine că giuleştenii Pierre Boya şi Vladimir Bozovic

Secretarul general al clubului Rapid, Cristian Costache, a dezminţit informaţiile apărute ieri în cotidianul "Cancan", publicaţie care susţine că giuleştenii Pierre Boya şi Vladimir Bozovic au consumat băuturi alcoolice în noaptea de joi spre vineri, alături de prostituate, şi au adus jigniri, atât României, cât şi colegilor lor, Vasile Maftei şi Marius Constantin.

"Tot ceea ce a apărut în presă este o minciună. Băieţii au spus că simţeau nevoia să se descarce după eliminarea din meciul cu Nurnberg. Ieşiseră să se relaxeze. Nu au spus nimic despre Maftei şi Marius Constantin şi au fost însoţiţi de două prietene ale lor", a declarat Costache.

Şi Bozovic s-a apărat: "Nu am spus niciodată că România este o catastrofă sau că românii sunt ţigani. Cum să spun aşa ceva? Eu joc în România. Nu am spus niciodată nimic despre Vasile Maftei, care este căpitanul echipei, dar nici despre Marius Constantin. Am greşit, pentru că la ora 11.00 trebuia să fiu în pat, să dorm".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite