Peseiro cumpără şi români!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a orientat mai mult spre piaţa străină de jucători, antrenorul portughez al Rapidului, Jose Peseiro, a pus ochii şi pe un român, Ştefan Mardare. Fundaşul de 20 de ani al

După ce s-a orientat mai mult spre piaţa străină de jucători, antrenorul portughez al Rapidului, Jose Peseiro, a pus ochii şi pe un român, Ştefan Mardare.

Fundaşul de 20 de ani al lui FC Vaslui va juca din sezonul viitor la Rapid. "Mardare este jucătorul nostru. A semnat un contract valabil pe patru ani, iar în schimbul său am plătit 600.000 de euro şi l-am cedat pe Burdujan, care a acceptat să meargă la Vaslui", a declarat patronul Rapidului, Fathi Taher.

Atacantul Lucian Burdujan fusese pus pe lista de transferuri de conducerea giuleştenilor, după ce fotbalistul a refuzat să-şi prelungească înţelegerea de la club, scadentă anul viitor.

Atacantul de 23 de ani a acceptat în cele din urmă să îşi continuie cariera la clubul din Moldova. "Burdujan va juca pentru noi în următorii trei ani. Am avut o întâlnire cu Lucian joi seară şi a decis că e mai bine să vină la Vaslui", a spus finanţatorul vasluian, Adrian Porumboiu.

A debutat în Liga I în Giuleşti

Ştefan Mardare a jucat primul meci în Liga I cu FCM Bacău, în aprilie 2006, chiar pe stadionul Giuleşti, într-o partidă câştigată de Rapid cu 2-1. Fotbalistul evoluează pe postul de fundaş central şi în cariera sa a mai
jucat la FCM II Bacău 2004/2005, FCM Bacău 2005/2006 şi FC Vaslui 2006/2007.

Fundaşul, care este titular în echipa naţională de tineret a României, a fost dorit şi de Dinamo, dar şefii "câinilor" nu s-au înţeles cu patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite