Pericol de Atletico Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 13.00, Steaua îşi va afla adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Vasluiul are emoţii în Cupa UEFA Dinamo Kiev, Galatasaray şi Atletico Marid sunt

Astăzi, de la ora 13.00, Steaua îşi va afla adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Vasluiul are emoţii în Cupa UEFA

Dinamo Kiev, Galatasaray şi Atletico Marid sunt adversarii "grei" cu care oamenii lui Lăcătuş ar putea da piept.

Steaua va şti astăzi care îi sunt şansele la o a treia calificare consecutivă în grupele Ligii Campionilor. De la ora 13.00, în direct pe postul Sport.ro, steliştii vor afla cu cine vor da piept în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş, care are un coeficient de 59.398, se află în urna capilor de serie, alături de Liverpool, Barcelona sau Arsenal. Asta nu înseamnă neapărat că a evitat chiar toate formaţiile puternice.

Astfel, "roş-albaştrii" ar putea întâlni pe Atletico Madrid, Dinamo Kiev sau Galatasaray Istanbul. În plus, nu este de neglijat nici o întâlnire cu noua formaţie a lui Ladislau Boloni, Standard Liege.

Sorţii i-ar putea scoate totuşi în cale lui Mirel Rădoi & Compania şi echipe mai slabe, precum Aalborg, din Danemarca, sau SK Brann, din Norvegia. Meciurile vor avea loc pe 12/13 august (tur) şi pe 26/27 august (retur).

Vaslui, misiune mai uşoară

Echipa pregătită de Viorel Hizo este cap de serie în turul doi preliminar al Cupei UEFA şi va avea parte de adversari destul de accesibili.

În afara sârbilor de la Vojvodina Novi Sad, celelalte formaţii nu spun nimic iubitorilor fotbalului. Vasluienii au aflat aseară lista completă a posibililor adversari, după disputarea manşei secunde din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Meciurile din turul doi preliminar al competiţiei vor avea loc pe 14 august (tur) şi pe 28 august (retur).

POSIBILII ADVERSARI AI STELEI

Atletico Madrid (Spania)
Şerif Tiraspol (Moldova) /Sparta Praga (Cehia)
Drogheda United (Irlanda) / Dinamo Kiev (Ucraina)
Levski Sofia (Bulgaria)
Slavia Praga (Cehia)
Galatasaray Istanbul (Turcia)
Inter Baku (Azerbaidjan) / Partizan Belgrad (Serbia)
Vitoria Guimaraes (Portugalia)
Domzale (Slovenia) / Dinamo Zagreb (Croaţia)
Beitar Ierusalim (Israel) / Wisla Cracovia (Polonia)
Standard Liege (Belgia)
Twente Enschede (Olanda)
Tampere United(Finlanda) / Artmedia Petrzalka (Slovacia)
Aalborg (Danemarca) / Modrica (Bosnia)
Brann B ergen (Norvegia) / Ventspils (Letonia)
Anorthosis Famagusta (Cipru) / Rapid Viena (Austria)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite