Perianu pleacă acasă cu fruntea sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mult mai valoroasă, australianca Alicia Molik, în faţa căreia a cedat în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră şi 43 de minute. Anda Perianu nu s-a

mult mai valoroasă, australianca Alicia Molik, în faţa căreia a cedat în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 3-6, la capătul unei partide care a durat o oră şi 43 de minute. Anda Perianu nu s-a speriat de cartea de vizită a adversarei, fostă ocupantă a locului 8 în clasamentul mondial, în luna februarie 2005, şi chiar a fost la un pas să-şi adjudece victoria. Ea a câştigat clar primul set, în doar 26 de minute, iar în cel de-al doilea a ajuns în tie-break, pe care l-a pierdut cu 7-5. În decisiv, plusul de experienţă a făcut diferenţa, Molik impunându-se cu 6-3. Pentru calificarea în turul al doilea, Anda Perianu a primit 7 puncte WTA, care îi va permite să urce în ierarhie, precum şi un cec de 20.950 de euro, cel mai mare premiu pe care l-a câştigat vreodată.

Năstase, alături de Miss France
Fost câştigător al turneului în 1973, românul s-a numărat printre invitaţii de onoare ai organizatorilor, el fiind prezent la inaugurarea Mozaicului Speranţei, acţiune la care au participat 850 de copii din 80 de ţări, al cărei scop este promovarea păcii în întreaga lume. Alături de fostul nostru campion s-au mai aflat Laetitia Hallyday, soţia cântăreţului francez Johnny Hallyday, Christian Bimes, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, ministrul de externe Philippe Douste-Blazy şi Alexandra Rosenfeld, Miss France 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite