Performanţă anti-Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a remizat în Ghencea şi este prima formaţie din provincie rămasă neînvinsă în faţa echipelor fruntaşe din Capitală, după o pauză de 36 de ani. Timişorenii au cu

Poli Timişoara a remizat în Ghencea şi este prima formaţie din provincie rămasă neînvinsă în faţa echipelor fruntaşe din Capitală, după o pauză de 36 de ani.

Timişorenii au cu ce se mândri în acest sezon. Pe lângă participarea în Cupa UEFA, formaţia de pe Bega a reuşit să rămână invincibilă în faţa granzilor din Bucureşti.

Rezultatul de 1-1 din partida cu Steaua, care ar putea compromite şansele roş-albaştrilor la titlu, consfinţeşte şi o performanţă care nu mai fusese atinsă de 36 de ani. 1-1 (a) şi 1-0 (d) cu Rapid, 1-1 (a) şi 1-1 (d) cu Dinamo, 2-0 (a) şi 1-1 (d) cu Steaua sunt rezultatele înregistrate de echipa patronată de Marian Iancu în acest sezon în faţa cluburilor din Capitală.

Ultima formaţie care a mai reuşit o astfel de performanţă a fost Steagul Roşu Braşov, care, în sezonul 1971 - 1972, a înregistrat rezultatele 2-1 (a) şi 2-2 (d) cu Dinamo, 0-0 (a) şi 0-0 (d) cu Steaua şi 5-1 (a) şi 5-1 (d) cu Rapid. "Am arătat că suntem o echipă curată. Uhrin nu a făcut experimente azi, am băgat în teren doar ce aveam noi mai bun, atât am putut. Puteam să învingem, dar atât au putut băieţii să alerge", a declarat patronul lui Poli, Marian Iancu .

Lăcătuş: "Suntem doar la mâna noastră"

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, este de părere că echipa sa păstrează şanse reale la titlu: "Acest sezon e mult mai greu decât mă aşteptam.

Oricum, noi suntem la mâna noastră, pentru că, dacă vom câştiga toate cele trei partide care au mai rămas din acest sezon, suntem campioni", a declarat tehnicianul, completat de căpitanul Mirel Rădoi: "La un moment dat, eram la 14 puncte în spatele CFR-ului, iar acum suntem pe primul loc.

Ar fi o mică dezamăgire ca, după ce recuperezi atâta distanţă, să pierzi campionatul, dar nu ar trebui să facem o tragedie din asta".

E neaşteptat rezultatul şi am făcut doar 1-1 pentru că jucătorii nu au fost profesionişti. A greşit şi Lăcătuş, pentru că probabil l-a furat valul publicului, iar jucătorii nu au respectat tactica
Gigi Becali,
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite