Penescu pune tunurile pe arbitrul Teo Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş, nu l-a iertat pe centralul Teodor Crăciunescu, după partida cu Steaua. "Ştiam de la început că o să fie cu Steaua", a spus Penescu în emisiunea

Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş, nu l-a iertat pe centralul Teodor Crăciunescu, după partida cu Steaua. "Ştiam de la început că o să fie cu Steaua", a spus Penescu în emisiunea Fanatik Show de la Telesport.

"Mi-a spus un înalt oficial din FRF, un om de bine, că o să fie un arbitraj care o să rezolve lucrurile aşa cum trebuie. Era normal să aibă un arbitraj bun acasă.

Am multe de învăţat de la cei de la Steaua. Sunt şmecheri. Au ştiut cum să-şi pregătească meciul din toate punctele de vedere: şi al jocului, şi al arbitrajului, şi al comentariului de la Antena 1. Teo Crăciunescu o să ajungă mai mare ca taică-său (n.r. - Ion Crăciunescu).

Nu poţi să fii un arbitru mare, dacă eşti prost. El e inteligent. Bravo lui", a mai afirmat patronul argeşean, care i-a reproşat arbitrului în special cartonaşul roşu acordat jucătorului piteştean, Kamara, în minutul 34. Ion Crăciunescu a apreciat ca bun arbitrajul fiului său.

"A aplicat foarte bine regulamentul. Acel înalt oficial al FRF despre care a vorbit Penescu este un mafiot. Mi-a confirmat şi Porumboiu că eliminarea a fost corectă", a replicat fostul arbitru internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite