Pedeapsă minimă pentru ucigaş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Justiţia română şi-a dat din nou în petic! Miercuri seară, Tribunalul Giurgiu a anunţat pedeapsa în cazul lui Ionuţ Adrian Tănăsoaia, cel care, în dimineaţa de 9 octombrie 2011, l-a omorât pe baschetbalistul american legitimat la CSŞ Giurgiu, Chauncey Hardy (23 de ani).

Judecătorii l-au găsit vinovat pe agresor de lovitură cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit legii, pedeapsa ar fi fost între 5 şi 15 ani. Deşi a omorât un om, Tănăsoaia, zis şi Gypsy Gypsanu, a luat-o pe cea minimă! Nici această sentinţă minimă nu e definitivă şi poate fi atacată la apel!

Dat în judecată de familia americanului

Procuratura va iniţia şi un proces civil împotriva ucigaşului. Asta deoarece familia baschetbalistului american, dar şi Spitalul „Bagdasar-Arseni" l-au dat în judecată pe Gypsanu, cerându-i daune financiare.

L-a ucis cu un pumn

Moartea americanului Chauncey Hardy a provocat un adevărat cutremur în România la finalul anului trecut. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3.30 dimineaţa, la discoteca „Emotione" din Giurgiu. Iniţial, Hardy a vrut să danseze cu nişte tinere, iar, ulterior, a început un joc cu una dintre ele punându-i pe cap o şapcă. Gesturile sportivului i-au enervat pe mai mulţi bărbaţi care le-au însoţit pe fete în club.
 
Tănăsoaia i-ar fi spus lui Hardy să plece, de aici a rezultat un conflict verbal, după care Gypsanu l-a lovit cu pumnul în bărbie pe baschetbalist. Acesta s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment şi a decedat, seara, în jurul orei 19.10 la Spitalul „Bagdasar-Arseni" din Capitală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite