Pe Chivu l-a luat somnul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 90 de minute fără greşeală, românul a gafat în prelungirile meciului cu Marseille, provocând eşecul Interului cu 1-0.

Dacă meciul de miercuri de la Marseille s-ar fi încheiat exact în minutul 90, atunci fostul căpitan al naţionalei României ar fi fost considerat unul dintre eroii nerazzurrilor.

Cristi Chivu şi colegii săi trebuiau să mai reziste la o simplă lovitură de colţ pentru a se întoarce la Milano cu un 0-0 preţios, ceea ce ar fi plasat-o pe Inter în postura de favorită la calificarea în sferturi. Ultima fază importantă le-a adus însă francezilor de la OM golul victoriei, ghanezul Ayew luându-i faţa lui Chivu şi marcând în poarta lui Julio Cesar.

Suspendat în retur

Bineînţeles, toate oalele s-au spart în capul românului. „A făcut o partidă decentă în faţa unor adversari explozivi, dar a dormit în ultima secundă, ruinând munca la sacrificiu a echipei sale, ceea ce este de neiertat", au scris cei de la eurosport.it. „Şi-a stricat evoluţia bună de până atunci", a remarcat şi fcinternews.it.

De altfel, în majoritatea ziarelor italiene, Chivu a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai lui Inter. Mai mult, fundaşul român s-a ales cu un cartonaş galben în urma căruia nu va putea să-şi ajute colegii în returul de la Milano, programat la 13 martie.

Chivu, printre „elefanţi"

La doi ani după ce a câştigat Liga Campionilor, Inter Milano a devenit o echipă de „elefanţi", majoritatea trecuţi de bariera celor 30 de ani. Astfel, în meciul cu Marseille, antrenorul Claudio Ranieri a trimis pe teren un prim „11" cu o medie de vârstă de 31 de ani şi 331 de zile, cea mai înaintată din istoria Ligii Campionilor. De asemenea, formaţia de start a lui Inter n-a avut în componenţă niciun fotbalist italian.

Liga Campionilor, optimi, tur

Marţi
ŢSKA M. - Real Madrid  1-1
Wernbloom 90+3 / C. Ronaldo 28
Napoli - Chelsea 3-1
Lavezzi 38, 65, Cavani 45+2 / Mata 27
Miercuri
FC Basel - B. München 1-0
Stocker 8t
Ol. Marseille - Inter Milan  1-0
A. Ayew 90+3
Meciurile B. Leverkusen - FC Barcelona (1-3), Ol. Lyon - APOEL Nicosia (1-0), Zenit St. Petersburg - Benfica (3-2) şi AC Milan - Arsenal (4-0) s-au jucat săptămâna trecută.
*Partidele retur se vor juca în perioada 6-14 martie.

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite