Pavel&Co nu sunt în formă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de tenis de la Bucureşti a reprezentat şi o bună oportunitate de a-i vedea la lucru pe jucătorii care ne vor reprezenta în Cupa Davis, în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa

Turneul de tenis de la Bucureşti a reprezentat şi o bună oportunitate de a-i vedea la lucru pe jucătorii care ne vor reprezenta în Cupa Davis, în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială, contra Coreei de Sud, programat peste o săptămână.
Pentru tenismenii noştri, ediţia din acest an a turneului BCR Open România a reprezentat un fiasco, niciunul dintre ei nereuşind să ajungă măcar în sferturile de finală. Răzvan Sabău şi Victor Ioniţă au fost eliminaţi încă din primul tur, iar Andrei Pavel şi Victor Crivoi, în cel de-al doilea. La dublu, perechea Pavel/Tecău nu a avut nici ea un drum mai lung, părăsind competiţia după primul joc. Astfel, sarcina căpitanului nejucător Florin Segărceanu, de a alcătui o echipă competitivă în perspectiva întâlnirii cu sud-coreenii, devine foarte dificilă, mai ales că Sabău a anunţat ieri că nu poate juca cinci seturi din cauza unei accidentări, aşa că pe locul acestuia se vor lupta Adrian Ungur, Florin Mergea şi Gabriel Moraru.

Hănescu revine la anul
"Hane" a suferit o accidentare la spate la începutul anului, şi mai bine de trei luni niciun medic nu a putut pune un diagnostic corect. În cele din urmă, el şi-a tratat problemele la o clinică din Germania, în toată această perioadă fiind găzduit de Andrei Pavel. Pentru a nu mai pierde locuri în clasament, Victor Hănescu şi-a îngheţat poziţia, astfel că nu mai are voie să joace niciun meci oficial până la sfârşitul anului, ceea ce înseamnă că revenirea lui în turnee se va petrece în ianuarie. "Acum, că am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine. Nu mai am dureri la spate, o zonă sensibilă pentru mine. O perioadă o să mă antrenez în ţară, după care o să încerc să-mi găsesc o echipă în străinătate. Trebuie să adun cât mai multe meciuri", a spus Hănescu, care a asistat la câteva meciuri desfăşurate la Open România.

Pavel vrea să se retragă
Pentru Pavel, ediţia din acest an a BCR Open România ar putea să fie ultima din carieră. După ce a pierdut în faţa lui Carlos Moya, Andrei Pavel a anunţat că se gândeşte să mai joace un singur an. "Sper să joc din nou la Bucureşti şi anul viitor. Cred că am să mai joc un an, să intru pe tabloul de la turneele de Mare şlem, dar e o decizie foarte greu de luat. Voi juca atâta timp cât îmi va face plăcere să joc", a declarat "Cneazul".
Nu doar românii au părăsit prematur turneul bucureştean. Printre victimele turului secund s-a aflat principalul favorit, rusul Tursunov, care a fost eliminat de către spaniolul Guillermo Garcia-Lopez şi francezul Gilles Simon, cap de serie numărul patru, învins de către austriacul Jurgen Melzer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite