Pavel l-a învins pe Nadal în finala de la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Andrei Pavel / Alexander Waske a câştigat duminică seară finala probei de dublu masculin de la Barcelona, după ce au învins perechea Rafael Nadal / Bartolome Salva-Vidal cu scorul de

Perechea Andrei Pavel / Alexander Waske a câştigat duminică seară finala probei de dublu masculin de la Barcelona, după ce au învins perechea Rafael Nadal / Bartolome Salva-Vidal cu scorul de 6-3, 7-6.

De când au început să joace împreună, de anul trecut, acesta este al doilea titlu obţinut de cei doi, iar succesul înregistrat duminică i-a dus până pe locul şapte ATP.

Pentru această performanţă, Pavel şi Waske au încasat 39.000 de euro şi au sărbătorit victoria sărind în piscina "Real Club de Tenis Barcelona".

"A fost o săptămână foarte bună pentru noi. Formăm o echipă bună şi rezultatele vorbesc, de la sine. Am ajuns în finală la Rotterdam, iar la Miami am pierdut în sferturi. Până acum am fost învinşi doar de jucători din top şi sperăm să jungem la Turneul Campionilor", a spus Pavel. În ceea ce-l priveşte pe Nadal, acesta încercase să devină primul jucător ce reuşeşte să se impună atât în proba de simplu, cât şi în proba de dublu ale aceluiaşi turneu, ultimul care a făcut asta fiind Xavier Malisse, la Delray Beach, în februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite