Patronul Jiului a mutat mineriada în fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Mihai Lungan a reclamat la poliţie că a fost maltratat de bodyguarzii lui Alin Simota pentru că n-a dorit să-şi prelungească angajamentul cu clubul din Petroşani Scene de

Fundaşul Mihai Lungan a reclamat la poliţie că a fost maltratat de bodyguarzii lui Alin Simota pentru că n-a dorit să-şi prelungească angajamentul cu clubul din Petroşani

Scene de violenţă şi ameninţări demne de lumea interlopă în fotbalul românesc. Jucătorii Ovidiu Istinie şi Mihai Lungan susţin că au avut mari probleme din pricina faptului că au depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal pentru a deveni liberi de contract.

Lungan pretinde că a fost bătut crunt, în cursul zilei de joi, de oamenii patronului divizionarei secunde Jiul Petroşani, Alin Simota, chiar în timpul unei şedinţe de pregătire. "Făceam antrenament separat şi unul dintre antrenorii grupei de juniori a Jiului mi-a spus că mă aşteaptă domnul Simota la vestiare să discute cu mine.

Când am ajuns acolo nu era nimeni, iar când am ieşit mă aşteptau doi dintre bodyguarzii dânsului, care m-au bătut foarte rău. Mi-au spart dinţii, am numai vânătăi, sunt distrus. Nimeni nu a putut să vadă bătaia pentru că totul a fost regizat. Doar băieţii de la stadion, care au văzut cum am intrat şi cum am ieşit", a povestit jucătorul, care a depus plângere la poliţie împotriva celor doi bodyguarzi. În acelaşi timp, Lungan este decis să obţină o audienţă la preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru a-i povesti cele întâmplate şi să-i solicite penalizarea clubului din Valea Jiului.

Scenarii de filme horror

Celălalt jucător al Jiului, care s-a ales cu o experienţă de neuitat, Ovidiu Istinie, susţine că a trăit la rândul său un adevărat calvar. Venit să se pregătească cu Inter Gaz Bucureşti, fotbalistul se afla pe şosea, în dreptul localităţii Popeşti, când a fost "ridicat pe sus" de câţiva băieţi care au blocat drumul. "Istinie a plecat de la antrenamentul făcut cu Inter Gaz împreună cu câţiva prieteni, când maşina în care se afla a fost blocată de un Volkswagen Passat.

Din ea au coborât trei bodyguarzi. Aceştia l-au luat şi l-au urcat cu forţa în maşina lor, l-au dus la Petroşani şi l-au pus să semneze forţat un nou contract cu Jiul. A semnat de frică pentru a nu fi bătut precum Lungan. Băiatul nu vrea să vorbească cu nimeni în momentul de faţă, de frică să nu fie bătut", ne-a spus impresarul jucătorului, Dumitru Tudor.

Impresarul lui Istinie, Dumitru Tudor, susţine că nu a scăpat la rândul său de ameninţările venite din partea patronului Jiului, Alin Simota. "Acest nou Miron Cosma din Valea Jiului mi-a transmis prin nişte cunoscuţi de-ai săi că îmi rupe capul atunci când mă vede. Ce să zic, mor de frică… Nu mă sperie pe mine acest homosexual. Din câte ştiu, vremurile sclavagismului au apus. Nu se mai poate să mai trăim aşa ceva", ne-a povestit Tudor.

Bodyguarzi recidivişti

Acum doi ani, bodyguarzii lui Simota au snopit în bătaie un fan revoltat de apatia gazdelor în partida Tricotaje Ineu - Jiul (0-5), partidă suspectă de aranjament în presa vremii. Conducătorul Jiului, Alin Simota, nu a răspuns la telefon, astfel că nu a putut fi contactat pentru a-şi expune punctul de vedere cu privire la acuzele ce i se aduc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite