Patronii cluburilor schimbă antrenorii ca pe şosete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerile categorice cu Dinamo (0-4), Gloria (1-4) şi Gloria (0-2), Ovidiu Stângă a fost substituit cu Fane Stoica, tehnician care a bifat cu Universitatea Craiova trei victorii

După înfrângerile categorice cu Dinamo (0-4), Gloria (1-4) şi Gloria (0-2), Ovidiu Stângă a fost substituit cu Fane Stoica, tehnician care a bifat cu Universitatea Craiova trei victorii consecutive. Dorinel Munteanu, care era considerat salvatorul Clujului, a virat-o spre Piteşti, în timp ce Bergodi a preluat pe CFR. Giuseppe Giannini n-a reuşit decât o victorie din zece meciuri, motiv pentru care s-a întors în Italia. Cea mai zgomotoasă etapă a fost ultima, atunci când Sorin Cârţu şi Marin Dună au fost demişi, după două eşecuri ruşinoase.
Nici Răzvan Lucescu nu se simte bine
Antrenorul din Giuleşti are sabia lui Damocles deasupra capului, după ce echipa sa a avut un start extrem de slab. George Copos a declarat după meciul Poli Iaşi - Rapid (0-0) că aşteaptă măsuri drastice. Se pare că fostul vicepremier este tentat să-l schimbe pe Lucescu Jr., posibilul său succesor urmând a fi Ovidiu Sabău, de la Gloria Bistriţa. De asemenea, Marian Iancu, patronul de la Poli Timişoara, aşteaptă un semn de la Răzvan Lucescu sau de la Ladislau Boloni care să preia echipa din iarnă. Soluţia de interimat pe Bega este asigurată de Alin Artimon, dar e greu de crezut că acesta va primi un gir mai îndelungat.
Ionuţ Popa ameninţă de un an cu demisia
Tehnicianul din Dealul Copoului este cel mai hazliu tehnician din întregul campionat. Acesta avertizează de mai bine de un an că va pleca de la echipă, deoarece autorităţile locale nu ajută cu bani formaţia ieşeană. "Nu ştiu pe unde să fug ca să nu-mi ceară jucătorii bani. E o criză financiară uriaşă. O să le dau bani de la mine", spune mai mereu Popa. Realitatea e că ieşenii n-au aşa mari probleme financiare, dar antrenorul recurge la acest gest pentru a poza în victimă în faţa celorlalte echipe. Poli Iaşi n-a fost învinsă în acest sezon nici de Steaua şi nici de Rapid.
Hagi, Balint şi Panduru fac joc de glezne
Trei cunoscuţi tineri antrenori nu-şi găsesc angajamente. E vorba de Hagi, Balint şi Panduru. Despre primul s-a vorbit după meciul pierdut de Steaua cu Real Madrid că ar putea fi numit în locul lui Oli, însă Mihai Stoica şi Gigi Becali a infirmat categoric varianta. Balint a fost în discuţii cu Jiul şi FC Naţional, dar este considerat un antrenor scump. Basarab Panduru, cunoscut ca un tip coleric, a ieşit momentan din circuit pentru că este un tehnician care se ceartă cu toată lumea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite