Paszkany: "Daca nu-ti ajuti prietenii cand ajungi intr-o functie, nu ai caracter"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clujenilor visinii considera ca nu exista persoana care odata ajunsa intr-o functie executiva sa nu-si mai ajute vechii prieteni. Fapta nu este considerata trafic de influenta, ci dovada de

Patronul clujenilor visinii considera ca nu exista persoana care odata ajunsa intr-o functie executiva sa nu-si mai ajute vechii prieteni. Fapta nu este considerata trafic de influenta, ci dovada de caracter.
- Credeti ca fratii Becali vor fi sanctionati de forurile romanesti, din moment ce incidentul a avut loc chiar in sediul LPF?
- Acestea sunt caile de atac. Sunt foruri competente care trebuie sa ia masurile conforme cu regulamentele dupa care se ghideaza. Pentru anumite bannere se pot suspenda terenurile. Cand un presedinte de club are asemenea maniere ce sa te mai astepti de la suporteri. Si de la violenta verbala la cea fizica nu este decat un pas. Fapta fratilor Becali era la fel de grava si daca se intampla in strada. Culmea este ca s-a produs in sediul LPF.
- De ce sunteti sigur ca in spatele lui Gica Popescu se afla fratii Becali?
- A recunoscut ca este prietenul impresarilor. Au avut o firma impreuna. Prin presa a spus ca daca nu castiga se reintoarce la munca de agent de jucatori. Daca esti amic cu cineva de 15 ani si ai avut interese financiare cu acesta nu pot sa cred ca din momentul in care ajungi intr-o functie nu-ti mai cunosti prietenii. Nu cred ca cineva poate sa gandeasca in acest fel.
- Tariceanu suna sa se intereseze de Dinu Patriciu, Gica Popescu isi va ajuta fostii parteneri de afaceri. Asa functioneaza?
- Nici din punct de vedere uman nu poti sa te delimitezi. Daca ajungi intr-o anumita functie nu iti poti renega prietenii. Daca de maine ajung ministru si ma suna un amic nu-l pasez la secretara. Daca imi spune ajuta-ma si pe mine nu ii transmit ca nu il mai cunosc. Daca se intampla asa se pune problema lipsei de caracter si cred ca Gica Popescu are caracter.
- Dar de ce il sustineti pe Mircea Sandu?
- Este ca in cazul cand am avut de ales intre Ion Iliescu si Vadim Tudor. As vota de 100 de ori cu Iliescu in defavoarea lui Vadim.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite