Partide echilibrate si cote mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fluminense - Brasiliense. Fluminense ocupa locul patru in campionatul brazilian si are una dintre cele mai puternice linii de atac. De partea cealalta, Brasiliense ocupa ultimul loc in liga

Fluminense - Brasiliense. Fluminense ocupa locul patru in campionatul brazilian si are una dintre cele mai puternice linii de atac. De partea cealalta, Brasiliense ocupa ultimul loc in liga braziliana, iar in deplasare are evolutii destul de slabe.
Larisa - Kalamaria. Partida dintre Larisa si Kalamaria este destul de echilibrata, avand in vedere ca cele doua formatii ocupa locuri apropiate la mijlocul clasamentului. Chiar daca Larisa are cu doua puncte mai putin decat oaspetii, este de asteptat ca echipa-gazda sa profite de avantajul terenului propriu.
Istres - Bastia. Istres are parte de un inceput de sezon foarte prost in liga a doua franceza, acolo unde ocupa locul 18, in timp ce Bastia lupta pentru promovare, avand cu sase puncte mai putin decat liderul Sedan. Astfel, corsicanii au toate sansele sa obtina cel putin un punct din deplasarea de la Istres.
Sao Paulo - Corinthians. Sao Paulo traverseaza un sezon sters, ocupand doar locul 10 in campionatul brazilian, in timp ce Corinthians este liderul ierarhiei. Totusi, chiar daca cele doua echipe sunt despartite de 22 de puncte, rivalitatea dintre ele indica o partida destul de echilibrata, in care Sao Paulo poate castiga macar un punct.
Sheffield - Brighton. Sheffield se afla in zona locurilor retrogradabile, cu doar un punct in plus in fata codasei Millwall. Nici Brighton nu sta prea bine, ocupand locul 20 in liga a doua engleza. Avand in vedere ca cele doua echipe sunt apropiate ca valoare, se asteapta un meci echilibrat, in care cel mai probabil rezultat este egalul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite