Partide echilibrate si cote mari in Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hamburger - Viking. Hamburger si Viking au debutat amandoua cu victorii in prima etapa a grupelor Cupei UEFA. Totusi, germanii sunt favoriti in aceasta partida, avand in vedere ca sunt una dintre cele

Hamburger - Viking. Hamburger si Viking au debutat amandoua cu victorii in prima etapa a grupelor Cupei UEFA. Totusi, germanii sunt favoriti in aceasta partida, avand in vedere ca sunt una dintre cele mai solide echipe din Bundesliga, cu o evolutie destul de buna pe propriul teren.
Lens - Halmstad. Dupa umilitoarea infrangere din Ghencea, francezii de la Lens sunt obligati sa castige meciul cu Halmstad, cea mai slab cotata echipa din grupa C. In plus, echipa Sang et Or pare ca si-a revenit din seria interminabila de remize din Ligue 1, reusind sa castige, in ultima etapa, cu Toulouse.
Strasbourg - Tromso. Chiar daca Strasbourg a debutat in grupele Cupei UEFA cu o victorie, 2-0, pe terenul lui Basel, in Ligue 1 situatia echipei este destul de grea. Aflata pe penultimul loc din clasament, la cinci puncte de un loc salvator, Strasbourg nu se poate concentra numai pe Cupa UEFA. De partea cealalta, Tromso a terminat campionatul si singura grija a ramas competitia europeana, unde nu se descurca deloc rau.
Heerenveen - TSKA Moscova. Detinatoarea trofeului, TSKA este obligata sa obtina macar un punct in Olanda pentru a mai spera, cu sanse reale, la calificarea in primavara europeana. Avand in vedere ca Heerenveen este o experta a egalurilor, obiectivul este cat se poate de realizabil.
Steaua Rosie - FC Basel. Sarbii debuteaza in grupele Cupei UEFA in fata unei echipe, FC Basel, care a dezamagit in prima etapa, pierzand cu 0-2 pe propriul teren in fata lui Strasbourg. Avand in vedere ca de la venirea lui Walter Zenga, Steaua Rosie traverseaza o perioada fasta, o victorie in meciul de astazi este destul de plauzibila.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite