Pariurile din fotbal au speriat FIFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea startului Cupei Mondiale din Germania, conducătorii din fotbal au votat pentru înfiinţarea unei Comisii de Etică, pentru a încerca să pună capăt pariurilor ilegale. Speriaţi de

Înaintea startului Cupei Mondiale din Germania, conducătorii din fotbal au votat pentru înfiinţarea unei Comisii de Etică, pentru a încerca să pună capăt pariurilor ilegale.
Speriaţi de scandalul din Italia, care s-a alăturat celor din Belgia şi Germania, oficialii FIFA au înfiinţat Comisia de Etică, care va trebui să lupte împotriva pariurilor ilegale, manipulărilor de orice natură, mitei şi a oricăror activităţi ilegale. Chiar dacă scandalurile legate de astfel de activităţi au zguduit fotbalul internaţional, 15 dintre federaţiile care au participat la congres s-au opus formării acestui organism, care va lucra după un nou cod al eticii în fotbal, ce va fi scris în perioada următoare. "A fost foarte important acest congres. S-au pus bazele acestui organism de etică şi, de asemenea, Joseph Blater ne-a înştiinţat că îşi va depune candidatura în 2007", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care a adăugat că nu s-a vorbit nimic despre articolul legat de actele de discriminare care a dat atâta bătaie de cap în ţară, deoarece el intrase în vigoare din ziua în care a fost publicat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite