Pariul sistem cu bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ vă învaţă cum să pariaţi în diverse sisteme de joc propuse de agenţiile de profil din ţară. O metodă nefolosită încă de mulţi români, acest sistem îţi dă şansa să poţi visa la un câştig mare, chiar dacă ai avut ghinionul să ratezi câteva rezultate de pe bilet.

Cel mai mare avantaj al metodei „sistem cu bancă" sau „pariuri în bază cu sistem" este acela că se adresează tuturor pariorilor, indiferent de suma investită sau de profitul dorit de aceştia.

Pentru început să explicăm ce înseamnă termenul „bancă". Acesta se referă la un număr de partide relativ sigure şi pe care trebuie să le nimeriţi neapărat, altfel biletul e considerat necâştigător din start. E preferabil să optaţi pentru maximum cinci meciuri şi care au o medie a cotelor de maximum 1.5 (în general victorii previzibile ale favoriţilor). Bifaţi cu pixul pe bilet o steluţă înaintea acestor partide pentru a semnaliza „banca" operatorilor din agenţiile de pariuri.

Cea mai simplă variantă este sistemul 2/3, adică să nimeriţi minimum două rezultate corecte din trei partide. Opţiunile se pot diversifica apoi în funcţie de numărul de meciuri ales. Dacă alegeţi, spre exemplu, cinci meciuri, se pot folosi sistemele 2/5, 3/5 sau 4/5. În general, puteţi alege maximum 15 meciuri în sistem, iar softul caselor de pariuri vă poate spune, înainte să plătiţi biletul, suma minimă câştigată în funcţie de sistemul ales. La un sistem 8/13, spre exemplu, puteţi nimeri şi 9, 10, 11, 12 sau 13 rezultate corecte, iar atunci câştigul va fi unul considerabil.

Jucaţi cote mari

Concluzionând, puteţi câştiga bani frumoşi şi dacă nu nimeriţi toate meciurile de pe bilet, cu menţiunea că trebuie să optaţi pentru cote ceva mai mari pe biletul tău de joc.

Exemple de cote utile în sistem

- Remizele - cote de peste 3
- Victorie la un singur gol pentru o formaţie - cote de peste 3.5
- Victorie la minimum două goluri diferenţă - cote de peste 2.5 (cotă minimum 1.5 pentru favorită)
- Peste trei goluri marcate - cote de peste 2.3 (dueluri dezechilibrate sau două echipe cu profil ofensiv)
- Sub două goluri marcate - cote de peste 2.7 (partidele susceptibile de 0-0, 1-0 sau 0-1)
- Rezultat corect  pauză/final - cote de peste 4.3 (egal la pauză, victorie apoi pentru favorită)
- Scor exact la seturi la tenis - cote de peste 3.5 (orice meci încheiat cu 1-2 sau 2-1 la seturi)

Tom Tomsk, „momeală" pentru Dan Petrescu

În mod normal, Tom Tomsk nu poate emite pretenţii în deplasare cu revelaţia campionatului Rusiei, Kuban Krasnodar. Echipa lui Dan Petrescu are şi avantajul moral al meciului din tur (2-0), în care „Bursucul" a obţinut prima victorie oficială a sezonului. Tehnicianul român e avizat însă de faptul că Tom este o formaţie imprevizibilă: are o serie de şase meciuri consecutive fără victorie, dar ultimul succes a venit chiar contra campioanei Zenit.

În pauza competiţională, niciuna dintre echipe n-a făcut transferuri importante, lucru de care Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit. Nici Valeri Nepomniaci n-a primit întăriri, pe lista de posibile achiziţii ale celor din Tomsk aflându-se la un moment dat şi doi români, Dănănae şi Marius Constantin.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite