Paraschiv a făcut întindere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ieri-dimineaţă. Situaţia sa se va clarifica în cursul zilei de azi. În situaţia în care durerile vor persista, stelistul va fi trimis acasă. Dacă, luni, Piţurcă declarase că Dorinel

ieri-dimineaţă. Situaţia sa se va clarifica în cursul zilei de azi. În situaţia în care durerile vor persista, stelistul va fi trimis acasă. Dacă, luni, Piţurcă declarase că Dorinel Munteanu are termen să se prezinte în cantonamentul din Constanţa până marţi, acesta fiind învoit din cauza unui deces în familie, acum tehnicianul încă îl mai aşteaptă pe decanul de vârstă al echipei. Munti a participat ieri la înmormântarea cumnatului său şi ar putea ajunge astăzi la Hotelul Rex din Mamaia. Accidentarea lui Paraschiv l-a determinat pe Victor Piţurcă să prelungească cu două zile data până la care Munteanu poate veni la lot. Mai există varianta ca, în cazul în care va rata partida cu Bulgaria, antrenorul-jucător al ceferiştilor clujeni să se alăture "tricolorilor" pentru partida cu Albania, din 6 septembrie, de la Tirana.

"Tricolorii" se ascund
Victor Piţurcă s-a supărat pe presă deoarece jurnaliştii au stat în faţa Hotelului Rex, unde sunt cazaţi jucătorii, şi i-au filmat pe aceştia când ieşeau pe terasă. Selecţionerul României rugase presa, înaintea plecării spre Constanţa, să nu mai sufoce fotbaliştii şi să nu mai stea toată ziua în faţa hotelului, spunând că va mai organiza o conferinţă de presă înaintea celei oficiale, de vineri. Cum înţelegerea nu a fost respectată, până mâine nu se mai poate discuta cu jucătorii. Aceştia însă nu refuză contactul cu suporterii, care vin să ceară autografe şi să se pozeze cu vedetele de la naţională.

Biletele se vând bine
Imediat după partida de pregătire pe care "tricolorii" au jucat-o cu Cipru, fotbaliştii antrenaţi de Victor Piţurcă au declarat că speră ca la meciul cu Bulgaria tribunele să fie pline. Rugăminţile jucătorilor se pare că au avut ecou în rândul fanilor constănţeni care, încă de marţi, de când au fost puse în vânzare tichetele, s-au îmbulzit la casele stadionului Farul. Pentru a se evita specula, o persoană nu poate cumpăra mai mult de patru bilete. Ieri se mai găseau bilete doar la peluze, cele la tribuna I şi a II-a epuizându-se.

Codrea, la Siena
Dorit cu insistenţă de Rapid, Paul Codrea a ales să rămână în Italia, transferându-se de la Palermo la Siena. Fotbalistul timişorean va fi deţinut în coproprietate de cele două echipe şi se va prezenta la formaţia de primă ligă imediat după cel de-al doilea meci al României din preliminariile Euro-2008, cu Albania. Codrea este al doilea român care ajunge la Siena, după Alin Stoica. Acesta a făcut parte din lotul italienilor în anul 2004, dar nu a jucat niciun meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite