Panduru a cedat: "Nu voi mai continua la Steaua" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre demisia lui Panduru de la Steaua, părerea lui Stoichiţă despre plecarea lui Panduru sau noul antrenor de la Steaua. Printre alte subiecte, Emerich Jenei a gasit secretul declinului Stelei, iar Borcea se retrage de la Dinamo.

Panduru a cedat: "Nu voi mai continua la Steaua". Final de drum pentru Basarab Panduru la Steaua. Pandi a decis să înceteze colaborarea cu gruparea din Ghencea, după mai puţin de un an. În condiţiile în care Piţurcă sau alt antrenor va sosi din vară la clubul roş-albastru, fostul mijlocaş susţine că nu ar fi fost corect să rămână, în măsura în care fiecare tehnician doreşte să se bazeze pe un staff în care să creadă 100%, scrie ProSport.

Stoichiţă: "Plecarea lui Panduru e o pierdere pentru că e stelist!"
Întrebat de moderatorul Fanatik Show dacă există posibilitatea ca el să fie tehnicianul despre care Gigi Becali a spus că va antrena Steaua 500% din vară, Mihai Stoichiţă a replicat: "Tot ce se poate! Mă mai gîndesc", scrie Gazeta Sporturilor.

Becali: "500% stiu noul antrenor, nu e Piturca".
Becali nu dă doi bani că a fost inclus în topul celor mai controversaţi conducători de club din lume. Finanţatorul are altele pe cap. A spus, în direct la gspTV, că ştie deja noul antrenor al Stelei, şi surpriză, nu este Piţurcă.

Emerich Jenei a gasit secretul declinului Stelei.
Antrenorul care a castigat Liga Campionilor pe banca echipei Steaua Bucuresti, Emerich Jenei, considera ca gruparea "ros-albastra" duce lipsa de performante in ultimul timp din cauza ca oficialii formatiei din Bulevardul Ghencea nu pun accent pe relatia cu suporterii si chiar au izgonit din stadion o parte a fanilor. Tehnicianul a declarat pentru Sport Total FM, ca o grupare sportiva este asemenea unui teatru: nu poate trai fara spectatori.

Borcea se retrage de la Dinamo. Dinamo poarta discutii cu fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, dar si cu fostul presedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, pentru preluarea functiei de presedine executiv, detinuta in prezent de Cristian Borcea, anunta Sport.ro. Negocierile cu Marcel Popescu au demarat in urma cu aproximativ doua luni insa, in ultimele saptamani, intalnirile dintre cele doua parti s-au rarit din cauza unor conditii impuse de fostul presedinte, legate de plata unor datorii pe care FC Dinamo le are in prezent, varianta neagreata de actionari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite