Pandurii 007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui Marin Condescu au un bilanţ trist în ultimele şapte etape: zero victorii, zero egaluri, şapte eşecuri. Ieri, Rapidul i-a învins clar. Rednic le-a scos din cap rapidiştilor

Jucătorii lui Marin Condescu au un bilanţ trist în ultimele şapte etape: zero victorii, zero egaluri, şapte eşecuri. Ieri, Rapidul i-a învins clar.

Rednic le-a scos din cap rapidiştilor "Sindromul Pandurii". Giuleştenii au zburdat ieri la Târgu-Jiu, pe un teren pe care Maftei şi compania erau obişnuiţi să sufere. Mazilu a fost omul meciului, cu două goluri, în timp ce gazdele au uitat gustul victoriei. Pandurii nu a mai câştigat un meci din luna august.

Rapid a profitat cu instinct de ucigaş de agonia oltenilor, care veneau după şase înfrângeri consecutive. Burdujan şi Mazilu au rezolvat meciul după o jumătate de oră de joc, marcând în poarta lui Dossey. Acelaşi Mazilu a reuşit dubla în minutul 61, iar golul marcat două minute mai târziu de Stângă nu le-a provocat nicio emoţie giuleştenilor.

Victoria l-a entuziasmat până şi pe patronul rapidist George Copos, furios în ultima perioadă din cauza arbitrajelor de care are parte echipa sa. "Repet: cred foarte, foarte mult în Mircea Rednic şi în potenţialul echipei. Sunt mulţumit de modul în care jucătorii au evoluat la Târgu Jiu. Echipa atacă, ăsta este stilul şi spiritul lui Mircea Rednic.

Cu toate acestea, în acest moment, puteam să avem mult mai multe puncte în clasament, dar spun că am pierdut foarte multe pe teren propriu, cum ar fi cele din întâlnirile cu Gloria Bistriţa şi Gloria Buzău, când trebuia să câştigăm, dar mai ales în partida cu CFR Cluj.

Am pierdut puncte şi în deplasare, cu Poli Timişoara, dar şi cu Steaua, care în mod clar era o echipă de bătut", a declarat Copos.

Pandurii, pe urmele Craiovei

Cu înfrângerea de ieri, echipa lui Neagoe a ajuns la şapte eşecuri consecutive. Pandurii a ajuns astfel a doua echipă din Liga I care înregistrează şapte înfrângeri consecutive în acest campionat, după Universitatea Craiova, între etapele 2-9. Ultimul succes al echipei din Târgu-Jiu a avut loc pe 31 august, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 3-0.

>> Am rămas surprins de jocul slab al echipei-gazdă. Mă aşteptam la mai mult din partea lor. Rapid este, a fost şi va fi o echipă mare
Mircea Rednic,
antrenor Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite