Pandurii se rascoala impotriva lui Mircea Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele FRF, Mircea Sandu, se arata increzator in sansele de a castiga din nou sefia federatiei, dupa ce l-a exclus pe unul dintre contracandidati, Ionut Lupescu, si a devansat data alegerilor pe

Presedintele FRF, Mircea Sandu, se arata increzator in sansele de a castiga din nou sefia federatiei, dupa ce l-a exclus pe unul dintre contracandidati, Ionut Lupescu, si a devansat data alegerilor pe 21 noiembrie, fata de decembrie cum era stabilit, pentru a nu mai da sansa unei campanii de durata duse de Gica Popescu. Surpriza poate veni insa de la unii dintre sustinatorii lui Ionut Lupescu, in speta clubul Pandurii Tg. Jiu. Cu toate ca nu a recunoscut fatis sustinerea Kaiserului, bossul "pandurilor", Marin Condescu, s-a aratat dezamagit de excluderea din cursa a fostul international roman. "Vom incerca sa ne spunem punctul de vedere si la Adunarea Generala. Nu trebuia sa fie respinsa cererea lui Lupescu. Nu spun ca noi il sustineam pe el, dar nu ni se pare corect pentru ca nu se poate ca un post eligibil sa fie conditionat de studii", sustine presedintele clubului sponsorizat de sindicatele miniere din zona Motrului.
"Frf trebuie sa execute ce vrem noi"
"Ce nu s-a inteles la FRF este ca organizatia trebuie sa execute ce vrem noi, cluburile", a adaugat Condescu. Pozitia in forta avuta de un oficial al unui club mic, cu un buget redus, debutant in Divizia A, pare deplasata, un fel de razboi intre David si Goliat. De fapt, in spatele declaratiilor lui Marin Condescu sta, nimeni alta, Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia. "N-am stabilit inca pe cine sustinem, deci nu vreau sa fac aceeasi greseala ca altii si sa ma antepronunt. Vom avea Consiliul Director si atunci vom hotari. Tot ce pot declara la acest moment este faptul ca toate voturile noastre, adica 50, vor merge spre acelasi candidat. Noi finantam 50 de cluburi la toate esaloanele si toate vor avea un punct de vedere comun. Se poate spune ca suntem masa de manevra", a precizat Condescu. Relatiile dintre reprezentantii Pandurilor si Ionut Lupescu vin mai ales din legaturile avute intre sindicalistii din minerit si Blocul National Sindical, confederatie din care face parte si AFAN, sindicatul fotbalistilor, unde Kaiserul a fost presedinte onorific. Daca Lupescu nu poate obtine derogarea pentru a participa la alegeri nici macar de la ANS, ultima instanta la care se poate adresa, atunci cel mai probabil voturile, aproape o sesime din total, vor merge spre Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite