Pancu tratează cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional este aproape de o revenire în Liga 1. Giuleştenii au prima opţiune pentru a-l readuce pe jucătorul lui Bursaspor. Dacă nu se înţelege cu Copos, UT Arad e gata să-i

Fostul internaţional este aproape de o revenire în Liga 1. Giuleştenii au prima opţiune pentru a-l readuce pe jucătorul lui Bursaspor. Dacă nu se înţelege cu Copos, UT Arad e gata să-i facă o ofertă

După venirea lui Ştefan Grigorie, Rapidul este foarte aproape de a mai aduce un jucător de construcţie. Fostul rapidist Daniel Pancu ar putea sosi sub culorile vişinii. În zilele următoare, jucătorul lui Bursaspor va purta negocieri cu oficialii giuleşteni pentru semnarea unui contract pe doi sau chiar trei ani. Vineri seară, antrenorul italian Cristiano Bergodi a semnat un contract pe doi ani cu formaţia alb-vişinie.

"Pancone" ar reveni astfel la Rapid după doar un an, în returul sezonului 2005-2006 el îmbrăcând tricoul alb-vişiniu. De serviciile lui Daniel Pancu s-a mai interesat şi o altă grupare din România, UT Arad, care aşteaptă să vadă dacă atacantul se va înţelege cu gruparea giuleşteană.

"Pancu este un jucător interesant, dar prima lui opţiune în România rămâne Rapidul. Este normal, pentru că a jucat mult timp în Giuleşti. Aşteptăm să vedem dacă semnează sau nu cu gruparea din Bucureşti. Dacă transferul la Rapid nu se va realiza, îi vom face noi o propunere", ne-a confirmat unul dintre patronii arădenilor, Nicolae Bara.

Miu a semnat cu "Bătrâna Doamnă"

Pe de altă parte, UT Arad a reuşit să-şi asigure serviciile fostului stelist Iulian Miu. Acesta a venit la Arad liber de contract şi a fost solictat în mod expres de antrenorul Marius Lăcătuş, cu care a mai lucrat în trecut în Ghencea. În acelaşi timp, UTA mai are în vizor doi mijlocaşi din prima ligă braziliană. "Luni după-amiază vor veni doi brazilieni de certă valoare, să negociem cu ei. Tot ce vă pot spune este că sunt foarte scumpi. Unul dintre ei este coordonator de joc şi ar putea fi un număr 10 de excepţie", ne-a declarat Nicolae Bara.

Grigorie va purta numărul 8 în Giuleşti

Ştefan Grigorie a declarat ieri că a semnat un contract cu Rapid, echipă la care dorea să ajungă din sezonul trecut şi i-a rugat pe suporterii giuleşteni să nu-l confunde cu fosta sa echipă, Dinamo, unde a evoluat până în vara lui 2006. "Sunt convins că am făcut o alegere bună, pentru că de mult timp mă chinui să ajung la Rapid. Au fost discuţii avansate şi anul trecut. Îmi pare rău că nu l-am prins pe Răzvan antrenor, iar pe Bergodi nu-l cunosc, dar sunt sigur că va face treabă bună, o să iau şi lecţii de italiană dacă e nevoie", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Grigorie, care va purta în Giuleşti numărul 8.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite