Pancu şi Moldovan, în vişiniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, într-o conferinţă de presă, giuleştenii şi-au prezentat ultimele achiziţii: Daniel Pancu şi Viorel Moldovan. Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că, prin venirea celor doi, Rapidul a

Ieri, într-o conferinţă de presă, giuleştenii şi-au prezentat ultimele achiziţii: Daniel Pancu şi Viorel Moldovan. Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că, prin venirea celor doi, Rapidul a devenit o formaţie mult mai puternică. Întrebat pe ce post va juca Pancu, tehnicianul giuleştean a răspuns: "M-am gândit şi cred că Pancu va fi rezervă de portar. Din păcate, el nu are drept de joc cu Hertha". Cel mai fericit de revenirea în Giuleşti era însă Pancu, care nu a exclus varianta de a-şi prelungi contractul cu Rapid pentru încă trei ani. "Până la debutul meu la Rapid mai sunt şapte săptămâni şi am timp să mă refac din toate punctele de vedere, mai ales că am avut o jumătate de an nu tocmai bună. Nu pot să spun că fac un pas înapoi venind la Rapid, pentru că Rapid continuă în Cupa UEFA, iar Beşiktaş a fost eliminată. Sper să rămân şi din vară la Rapid, care va avea prima opţiune la cumpărare", a menţionat Pancu, care i-a găsit o nouă poreclă patronului Copos: "Cobra". "M-a surprins. În zece minute a rezolvat totul", a glumit "Pancone". Viorel Moldovan a fost mult mai serios şi a declarat că vine la o echipă deja formată şi nu trebuie să o ia de la capăt, cum a făcut la Servette Geneva şi Poli Timişoara. "Nu mi-e teamă de suporteri, sper să mă primească bine, să le dau goluri şi să-i bucur. Chiar am vorbit atunci cu cei cu care am avut schimbul de replici", a afirmat Moldovan, care va purta numărul 99. "Mi-ar fi plăcut să am numărul 9, dar nu am dorit să i-l cer lui Bădoi, era numărul lui. Dar sper să mă simt de două ori mai bine pentru că acum am 99. Nu l-am luat ca să fie exotic, ci ca să mă simt bine", a menţionat Moldovan.
Rapid se va transforma în societate pe acţiuni
AFC Rapid Bucureşti se va trasforma în societate pe acţiuni până la sfârşitul lunii ianuarie, a anunţat Jean Valvis, unul dintre acţionarii grupării giuleştene. "Sper să ne mândrim cu acest lucru, să avem un capital social cu finanţe transparente, cu viramentele către stat la zi şi cu jucători mulţumiţi. Sper să nu mai fugim de nimeni atunci când va veni cineva în control", a declarat Valvis.

Pancu: "Fără Măldărăşanu şi Bădoi vor fi probleme mari"
Jucătorul Daniel Pancu a declarat ieri că patronul George Copos ar trebui să facă toate eforturile pentru a-i păstra la FC Rapid pe Marius Măldărăşanu şi Valentin Bădoi."Copos ar trebui să facă toate eforturile, să le îndeplinească orice dorinţă, pentru că acum sunt doi jucători mai importanţi decât mine şi Viorel la Rapid. Sunt foarte bine integraţi în sistemul Rapidului şi fără ei cred că vor fi probleme foarte mari", a declarat Pancu. Răzvan Lucescu nu crede că Măldărăşanu şi Bădoi vor fi trimişi la echipa a doua a clubului, în cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere. Plecările lui Măldărăşanu şi Bădoi l-au pus într-o poziţie dificilă pe Dinu Gheorghe, care este ameninţat cu demisia de patronul Copos în cazul în care cei doi nu semnează un nou contract. Mai mult, cei doi s-au contrat serios şi marţi seară, la reunirea Consiliului Director, motivul fiind reprezentat de bugetul clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite