Pagubă de un milion de lire sterline din cauza ploii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii care văd mai puţin de o oră de tenis într-o zi la Wimbledon primesc banii înapoi Ploaia care a căzut în ultimele două săptămâni în Anglia a dat mari bătăi de cap

Spectatorii care văd mai puţin de o oră de tenis într-o zi la Wimbledon primesc banii înapoi

Ploaia care a căzut în ultimele două săptămâni în Anglia a dat mari bătăi de cap organizatorilor de la Wimbledon. Astfel, după ce sâmbătă au fost amânate mai multe partide, organizatorii trebuie să returneze spectatorilor mai mult de un milion de lire sterline.

Regulamentul prevede că dacă într-o zi se joacă mai puţin de o oră, atunci spectatorii au dreptul să ceară înapoi întreaga sumă de bani platită pentru achiziţionarea unui bilet. Dacă însă se joacă mai mult de o oră, dar mai puţin de două ore, atunci spectatorii pot să ceară înapoi jumătate din suma plătită. Sâmbătă, doar spectatorii de pe terenul numărul 1 au putut să vadă un meci ce a durat mai bine de o oră, adică întâlnirea dintre Şarapova şi Ai Sugiyama, care a durat o oră şi un sfert. În rest, ceilalţi spectatori nu au putut vedea meciuri de tenis care să dureze mai mult de o oră şi vor primi banii integral pe bilete.

Astfel, fanii care au avut bilete pe arena centrală vor primi din partea organizatorilor 750.000 de lire sterline, în timp ce aceia care au avut bilete pe arena numărul 1 vor primi 285.000 de lire sterline.

Turneul Campionilor se mută la Londra

Capitala Regatului Unit a obţinut organizarea Turneului Campionilor începând de anul viitor şi până în 2013. În prezent, ATP Masters Cup se desfăşoară la Shanghai, primii opt jucători ai lumii duelându-se în finala sezonului, fiind împărţiţi în două grupe a câte patru sportivi. Evenimentul va fi organizat într-o arenă de 20.000 de locuri, amplasată în Millenium Dome, în estul Londrei.

De altfel, şi premiile puse în joc rămân identice cu cele de până acum, însumând 4.5 milioane de dolari. "Îmi place să vin în Londra pentru Wimbledon în fiecare vară, iar decizia mutării turneului campionilor aici nu face decât să mă încânte", a comentat liderul mondial, Roger Federer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite