PSV si Feyenoord, mari favorite in Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSV - Breda. PSV este lider in prima liga din Olanda, cu doar un punct in fata lui Feyenoord. Misiunea celor din Eindhoven este cu atat mai usoara cu cat intalnesc pe NAC Breda, echipa clasata pe

PSV - Breda. PSV este lider in prima liga din Olanda, cu doar un punct in fata lui Feyenoord. Misiunea celor din Eindhoven este cu atat mai usoara cu cat intalnesc pe NAC Breda, echipa clasata pe locul 12, si care nu pune prea multe probleme in meciurile din deplasare.
Roosendal - Feyenoord. Formatia din Rotterdam se afla in lupta pentru titlu in Olanda, in timp ce gazdele de la Roosendal sunt condamnate la retrogradare, ocupand ultima pozitie, cu doar 3 puncte. Astfel, Feyenoord, echipa in mare forma la acest moment, nu are cum scapa victoria in partida din aceasta seara.
Liverpool - Wigan. Liverpool este una dintre cele mai in forma echipe din Premier League. Chiar daca joaca impotriva revelatiei turului de campionat, Wigan, este de asteptat ca elevii lui Rafas Benitez sa invinga, mai ales ca au si avantajul terenului propriu.
Atromitos - Panathinaikos. Oaspetii se afla in cursa de urmarire a liderului Olympiakos, de care sunt despartiti de patru puncte. Atenienii sunt favoriti in deplasarea de pe terenul lui Atromitos, echipa clasata pe locul 10.
Chievo - Milan. Chievo este clasata pe locul 6 in Serie A, fiind scutita de griji. AC Milan, in schimb, se afla la cinci puncte in spatele liderului Juvetus, asa ca nu pot lua in calcul decat o victorie pe terenul veronezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite