Ovidiu Petre nu mai vrea la Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit de la Bologna, unde s-a aflat în refacere după o operaţie la genunchi, mijlocaşul echipei Poli Timişoara, Ovidiu Petre, nu s-a mai întors la echipa patronată de Marian Iancu.

Revenit de la Bologna, unde s-a aflat în refacere după o operaţie la genunchi, mijlocaşul echipei Poli Timişoara, Ovidiu Petre, nu s-a mai întors la echipa patronată de Marian Iancu. Intenţionând să joace la Steaua, unde este dorit de antrenorul Cosmin Olăroiu, fotbalistul a plecat direct la Bucureşti, şi a absentat nemotivat o săptămână întreagă de la antrenamentele lui Poli.
Se pare că Steaua doreşte să îl ia pe internaţional fără bani, ca jucător liber de contract. Astfel, Petre a depus deja la Comisia pentru Statutul Jucătorului un memoriu prin care solicită să devină jucător liber, fotbalistul invocând faptul că nu a semnat convenţia de muncă cu noua societate FCU Poli SA. De partea cealaltă, conducătorii lui Poli nu s-ar opune plecării lui Petre, dar numai în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Pănă acum, gruparea din Ghencea nu a înaintat nicio ofertă concretă pentru achiziţionarea internaţionalului. În cazul în care Steaua nu va face o ofertă concretă în zilele următoare, oficialii timişoreni iau în calcul amendarea jucătorului şi suspedarea acestuia până la finalul contractului, care expiră peste 18 luni. "Ovidiu Petre este jucătorul Politehnicii. El deja a făcut demersuri prin care dă de înţeles că nu mai vrea să joce la Timişoara, dar această problemă va fi tranşată de organele abilitate. Conform normelor UEFA şi ale FRF, nu i se poate da dreptate. Dacă nu se va întoarce la club, îl vom sancţiona conform regulamentului de ordine interioară", a precizat patronul lui Poli, Marian Iancu. Vicepreşedintele Emil Roşianu, care a fost prezent la şedinţa de ieri a Comisiei, a declarat: "Petre este accidentat şi nu a fost la antrenamente, dar la echipă nu a venit de şapte zile. În aceste condiţii, există posibilitatea să fie amendat de club". O decizie finală va fi luată marţea viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite