Ovidiu Petre, spre Olympiakos Pireu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna aceasta se anunţă extrem de profitabilă pentru Steaua. Pe lângă Dică şi Goian, care vor fi mai mult ca sigur vânduţi, un alt fotbalist care ar putea părăsi Ghencea este Ovidiu

Iarna aceasta se anunţă extrem de profitabilă pentru Steaua. Pe lângă Dică şi Goian, care vor fi mai mult ca sigur vânduţi, un alt fotbalist care ar putea părăsi Ghencea este Ovidiu Petre.

Criticat vehement de fani în urmă cu două luni, "ceasul elveţian" al lui Gigi Becali şi-a îmbunătăţit evoluţiile, a marcat în Liga Campionilor şi şi-a păstrat şi locul în echipa naţională. Un factor important este şi acela că mijlocaşul de 25 de ani a jucat 15 meciuri în Liga Campionilor pentru Galatasaray şi Steaua. Aceste lucruri au atras atenţia formaţiei elene Olympiakos Pireu.

Antrenorul Takis Lemonis a fost prezent luni în tribuna oficială a stadionului Ghencea pentru a-l urmări pe Petre la treabă, în partida cu Gloria Bistriţa. Jucătorul este o soluţie pentru greci, având în vedere că în centrul liniei de mijloc elene, experimentatul Soltidis se apropie de 33 de ani, iar Marco Ne a fost mai mult accidentat de când s-a transferat.

Olympiakos este dispusă să ofere pe fotbalist în jur de două milioane de euro. Interesant este că unul din sponsorii grupării din Pireu este membru al aceluiaşi grup financiar care sponsorizează şi Steaua. Formaţia elenă se află pe locul doi în Grupa C a Ligii Campionilor şi se poate califica în optimi dacă obţine măcar un punct acasă contra lui Werder. (Daniel Nazare, Cristi Predan)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite