Oţelul pregăteşte ieşirea din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reunirea lotului echipei de la Dunăre a adus alături multe figuri noi dispuse să îndepărteze mirosul de divizia B din curtea clubului. Pentru prima dată în istoria sa de divizionară A, Oţelul

Reunirea lotului echipei de la Dunăre a adus alături multe figuri noi dispuse să îndepărteze mirosul de divizia B din curtea clubului. Pentru prima dată în istoria sa de divizionară A, Oţelul ar putea ataca returul cu un 11 complet nou faţă de cel scos pe gazon la începutul campionatului.
Doi argentinieni, un brazilian, un jucător din Burkina Faso, restul români sunt ingredientele pe care se bazează Petre Grigoraş, proaspătul tehnician al roş-alb-albaştrilor. "Lotul este foarte numeros, dar trebuie să vedem şi cât de valoros este. De aceea am programat două turnee peste hotare, să ne cunoaştem mai bine. Sper să ajungem la un prim unsprezece valoros, chiar dacă va fi total diferit de cel din turul campionatului", consideră Grigoraş. La primul antrenament de luni (unde sud-americanii nu au putut fi prezenţi), directorul general Marius Stan a anunţat şi ultimele două achiziţii: dinamovistul Bălţoi (atacant) şi ex-petrolistul Gabriel Paraschiv (mijlocaş). Lista rămâne deschisă, marea suferinţă înregistrându-se, în continuare, la postul de portar. Primul cantonament al oţelarilor se va desfăşura între 16 şi 27 ianuarie, în Antalya (Turcia), după care echipa se va deplasa în Cipru, unde va disputa un amical şi cu Omonia Nicosia, noua formaţie a lui Ioan Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite