Oţelul, minunea lui Petre Grigoraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii s-au calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA, după ce au eliminat-o pe Trabzonspor "Unii dintre jucătorii mei mi-au spus că nu au mai jucat niciodată în faţa a

Gălăţenii s-au calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA, după ce au eliminat-o pe Trabzonspor

"Unii dintre jucătorii mei mi-au spus că nu au mai jucat niciodată în faţa a peste 15.000 de spectatori", declara după meciul cu Trabzonspor antrenorul Petre Grigoraş.

Oţelul a rezistat în faţa suporterilor vulcanici ai turcilor şi a învins cu scorul de 2-1, calificându-se în turul doi preliminar al Cupei UEFA, unde va fi cap de serie. Gălăţenii câştigaseră şi partida din tur cu scorul de 2-1.
Galaţiul a părut victimă sigură la Trabzon, după ce gazdele au reuşit să deschidă scorul din minutul opt, graţie reuşitei lui Ceyhun Eris.

Janos Szekely, mijlocaşul dorit la finalul sezonului trecut de Steaua, a fost cel care a egalat la cinci minute de la golul lui Eris şi gălăţenii aveau nevoie să reziste până la final. Şi-au îndeplinit obiectivul şi, în ultimul minut de joc, au marcat şi golul victoriei, din penalty. "Am avut şi noroc în anumite momente ale jocului, dar băieţii au stat extraordinar de bine în teren şi au luptat exemplar. Unii dintre ei chiar mi-au spus că nu au mai jucat niciodată în faţa a peste 15.000 de spectatori", a mărturisit Grigoraş după meci, în timp ce fanii turci aplaudau jucătorii Oţelului.

Aceştia nu au fost la fel de darnici cu preşedintele clubului turc, Nuri Albayrak, acesta fiind nevoit să aştepte ca suporterii să părăsească stadionul pentru a putea pleca acasă din cauza furiei acestora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite