Oprea intră în Golden League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absent în ultimele nouă luni din pricina accidentărilor repetate, cel mai bun atlet român al ultimilor ani, triplusaltistul Marian Oprea (foto), revine astăzi în circuitul internaţional. Cel

Absent în ultimele nouă luni din pricina accidentărilor repetate, cel mai bun atlet român al ultimilor ani, triplusaltistul Marian Oprea (foto), revine astăzi în circuitul internaţional. Cel poreclit "Struţul" va participa azi la etapa a treia de Golden League, care va avea loc la Roma.

Din păcate, sportivul nostru nu mai intră în calcul pentru jackpotul de un milion de dolari, deoarece a absentat de la primele două etape de Golden League, de la Oslo şi Paris. Cu toate acestea, vicecampionul olimpic de la Atena (2004) are şansa de a câştiga totuşi o sumă consistentă la etapele rămase, doar simpla participare, completată cu un loc între primii cinci-şase clasaţi, putând aduce peste 10.000 de dolari.

Oprea, care are în palmares o săritură de 17,81 metri (cel mai bun rezultat personal), se va bate la Roma cu multiplul campion olimpic şi mondial, suedezul Christian Olsson, şi cu unul dintre opozanţii românului din ultima vreme, brazilianul Jadel Gregorio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite