Omer: "Am fost foarte hotărâţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de pe locul patru din România, Reşiţa, a fost egala echipei de pe primul loc din Norvegia, Drammen, şi a cucerit Cupa Challenge într-un final dramatic După meciul tur, terminat la

Echipa de pe locul patru din România, Reşiţa, a fost egala echipei de pe primul loc din Norvegia, Drammen, şi a cucerit Cupa Challenge într-un final dramatic

După meciul tur, terminat la egalitate, scor 26-26, nimeni nu mai credea în şansa celor de la Reşiţa în faţa celor de la Drammen. Singurul care ştiut că echipa va câştiga Challenge Cup era Aihan Omer.

"Drammen este o echipă puternică, dar în Danemarca se poate întâmpla orice. Afară jucăm mai bine pentru că nu mai există presiune asupra jucătorilor din partea spectatorilor sau a sponsorilor", spunea antrenorul înaintea întâlnirii de sâmbătă seară. Iar Reşiţa a dat lovitura. A terminat la egalitate, scor 36-36, jocul disputat în Norvegia şi a intrat în posesia trofeului datorită numărului mai mare de goluri marcat în deplasare.

Gaţu: "Vor urma şi alte succese"

Din România au început să curgă laudele la adresa reşiţenilor chiar după încheierea jocului. "S-a văzut şi sâmbătă seară că Reşiţa ştie să joace meciurile decisive, mai ales că după prima manşă şansele de a intra în posesia trofeului erau reduse. La ei a contat foarte mult unitatea de grup. Sunt sigur că vor urma şi ale succese, iar Reşiţa se poate implica în lupta pentru titlu sezonul următor.

Totodată, sper ca acest succes să reprezinte un reviriment al handbalului masculin şi să constituie o cărămidă în pregătirea Naţionalei pentru dubla manşă cu Suedia", a precizat Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Am câştigat chiar la norvegieni acasă. Am fost foarte hotărâţi, iar atunci când eşti hotărât îţi iese. Băieţii au jucat pe viaţă şi pe moarte. Am o echipă extraordinară.
Aihan Omer
antrenor UCM Reşiţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite